Vuosi pakettiin

Jos katsoo ulos ei uskoisi, että ollaan vuoden lopussa ja että Jouluaatto on viikon päästä. Ei enää monta viikkoa siihen että vuosi loppuu, odotan innolla tulevaa vuotta ja mitä se tuo tullessaan.

Nuorempana rakastin joulua mutta kuka lapsi ei siitä innostuisi, kun on huomion keskipisteessä ja saa lahjoja koko illan. Vähän on kyllä ikävä sitä joulufiilistä, se on kuitenkin vain kerran vuodessa, joten siitä pitäisi ottaa kaikki irti. Nyt vähän vanhempana se ei oikeastaan tunnu niin erikoiselta, totta kai nautin siitä että saan olla perheeni ja sukulaisten kanssa, mutta tuntuu että jotain puuttuu (onneksi on jouluruoka). Ehkä se on tämä sää tällä hetkellä mikä vähän pilaa tunnelman… Toivotaan että jouluksi saataisi vähän lunta Etelä Suomeen, sitten vain glögiä kaatamaan ja piparia leipomaan niin eiköhän se joulu tunnelma sieltä tule. Tämä aika vuodesta on muutenkin erikoinen, sillä vanhat ystävät ja tutut jotka ovat olleet opiskelemassa /töissä muualla palaavat kotiin jouluksi, meillä on perinne että 25.12 lähdetään kaikki yhdessä juhlimaan. Ehkä tämä päivä on se mitä nyt vanhempana odottaa enemmän kuin itse jouluaattoa.

Sittenhän ollaan jo vuodenvaihteessa. Pakko myöntää, että tämä uv suunnittelu on jäänyt aika huonoksi viimeisin vuosien aikana, istuttu porukalla jossain ja sitten ilta on jatkunut johonkin yökerhoon. On ollut kyllä hauskaa mutta tunnen että tänä vuonna haluan tehdä jotain vähän erilaista. Luultavasti tulen viettämään uuden vuoden Tallinnassa, hyvin mahdollista että sekin päättyy johonkin yökerhoon, mutta uskon että tästä ei kuitenkaan tule ihan perus iltaa. Ehkä illasta vielä tulee blogipostaus jatkossa, riippuen vähän siitä onko onnistunut reissu.

Muuten yritän kyllä pitää treenit ja ruokailut säännöllisinä, vaikka aattona en kyllä jaksa välittää mitä syön sillä niin kuin sanoin, joulu on kerran vuodessa! Olen myös aloittanut kreatiini kuurin pari päivää sitten. En ole ennen sitä syönyt, joten katsotaan miten kroppani reagoi. Kreatiinihan kyllä kerää nestettä, joten vuodenvaihteessa voi olla aika turvonnut naama. Tiedän kuitenkin, että se on väliaikaista ja sitten kun joskus helmikuussa dieetti alkaa niin neste katoaa. Ideaali olisi että painaisin 82 kg kun dieetti alkaa ja että siitä saisi 10 kg pois (niin vähän lihasta kun mahdollista) ennen kuin astun kisalavalle kesäkuussa.

brunberg

Pidän Teidät ajan tasalla miten kroppani reagoi tähän ja mitä muutoksia huomaan. Voitte myös seurata matkaa snapchatissa–> sirbenjy

bengan

Facebooktwittermail

7 kommenttia “Vuosi pakettiin

 • Avatar
  27.12.2015 klo 01:12
  Kestolinkki

  Huikeen kiva blogi sulla, kiva seurata! Mietin tossa, että onko sulla joku perusteellisempi treeniohjelma, jonka mukaan treenaat (sisältäen liikkeet, toistomäärät, sarjojen määrät jne)? Kysyisin myös, pidätkö yllä ”treenipäiväkirjaa” tms., kuljetatko siis mukana jotain vihkoa salilla johon kirjaat ylös päivän treenit?

  Iso peukku sulle!

  Reply
  • Benjamin Karmi
   4.1.2016 klo 12:59
   Kestolinkki

   Kiitos tosi kiva kuulla. Kyllä on, tällä hetkellä toistomäärät siinä 10-15

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *