Lopputuloksena kauniit ja kiiltävät hiukset!

Ihanaa keskiviikkoa kaikille ❤️

Jatketaan edellisen postauksen teemalla, eli hiusjutuilla!

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, niin me fitnessmalli -finalistit teemme tänä vuonna yhteistyötä Session Salonin kanssa.

Olen ollut todella innoissani tästä, koska hiukset ovat aina olleet minulle tärkeä asia ja oikeanlaisten tuotteiden etsiminen on ollut minulle haastavaa.

Kerroin viime postauksessa Session Salonin ja Kevin.Murphy -tuoteperheen arvomaailmasta ja nämä asiat ovat minulle myös itselleni tärkeitä, joten yhteistyö tuntuu todella omalta.

Maanantaina kävin postista hakemassa tuotteita, jotka Session Salon oli minulle valinnut, kun olin heille kertonut hiuksieni haasteista.

Hyvä jos maltoin kotiin asti odottaa ja tuotteet pääsivät siis heti testiin.

Kerroin Session Salonille ongelmistani hiusten karheuden ja pörröisyyden kanssa ja siitä miten kovasti hiustani on käsitelty vuosien varrella. Näiden myötä minulle oltiin valittu tuotteita, jotka sopivat juuri minun hiuksilleni ja muutamien testikiertojen jälkeen en voi muuta kuin liputtaa näiden tuotteiden puolesta!

Näiden tuotteiden parissa aion myös jatkossa hoitaa hiuksiani. Niin omilta ne tuntuvat.

Omia mielipiteitä tuotteista:

HYDRATE-ME.WASH
Normaaleille ja kuiville hiuksille tarkoitettu shampoo lupaa kiiltoa ja silkkistä tunnetta hiuksiin. Tuote sisältää A, E ja C-vitamiineja, jotka auttavat säilyttämään kiillon hiuksissa. Olen pessyt hiukseni tällä nyt kaksi kertaa ja tuote todellakin tekee sen minkä lupaa. Pesun jälkeen hiukseni tuntuivat silkkisen pehmeiltä ja kiiltäviltä, sekä shampoon tuoksu oli täydellinen.

HYDRATE-ME.RINSE
Syväkosteuttava hoitoaine normaaleille ja kuiville hiuksille lupaa kosteutta ja pehmeyttä hiuksiin. Olin todella tyytyväinen tuotteeseen. Hiukset olivat helposti kammattavat ja todella sileät, kuitenkaan hiusta latistamatta. Super <3

***

LEAVE-IN.REPAIR
Painoton hiuksiin jätettävä hoitovoide lupaa elyvttää hauraita ja vahingoittuneita hiuksia, vähentää hiusten katkeilua ja paikkaa haaroituvia hiuksia. Tästä tuottesta olin ehkä eniten innoissani, koska hiukseni ovat helposti haaroittuvia ja käsittelyjen jälkeen myöskin vahigoittuneet jonkin verran. Voide tuoksui myöskin aivan ihanalta ja uskon tämän tuotteen olevan pelastus hiuksilleni. Aion käyttää tätä joka kerta pesun jälkeen, levittämällä sen pyyhekuivaan tukkaan.

***

UN.TANGLED
Tosiaan hiukseni taipuvat pörröisyyteen ja tämä hoitosuihke lupaa siloittaa ja kosteuttaa kuivaa hiusta. Tämä tuote levitetään myös kosteisiin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Tämä oli ihan supertuote, nimittäin hiukseni todellakin olivat käytön jälkeen sileämmät ja pörröisyyttä ei ollut havaittavissa läheskään niin paljon kuin normaalisti.

***

RE.STORE
Jälleenrakentava ja puhdistava hoitoaine on tarkoitettu käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa shampoopesun ja hoitoaineen asemasta. Tuote vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, enkä ole ennen tämän tyyppistä tuotetta testannutkaan. Vielä en ole ehtinyt kyseiseen tuotteeseen sen enempää tutustumaan, mutta ihana ananaksen ja papayan tuoksu houkuttelee niin paljon, että tulee vielä tällä viikolla testiin! Varmasti myös kätevä tuote reissuille, kun ei tarvitse raahata shampoota, sekä hoitoainetta mukana laukussa. Täydellistä!

***

SESSION.SPRAY
Tämä hiuslakka lupaa voimakkaan tuen, mutta ilman raskasta ja tahmeaa tunnetta hiuksissa.
Kerroin viimeksi, että en kovin innokkaasti käytä hiuslakkoja juurikin edellämainittujen syiden vuoksi. Kuitenkin testasin lakkaa ja se tosiaan on huomaamattoman tuntuinen hiuksissa, mutta pysyvyys huippuluokkaa! Onneksi lakkapullo on iso, nimittäin tämä taitaa tulla käyttöön ihan kunnolla!

Kaiken kaikkiaan olen tähän mennessä ollut todella tyytyväinen tuotteisiin, jotka Session Salon oli minulle valinnut. Uskon, että näiden jatkuvalla käytöllä saavutan täydelliset hiukset ja hiusongelmat tulevat olemaan vain kaukainen muisto takanapäin!
Nämä olivat siis muutaman käyttökerran kokemuksia ja aion myöhemmin tulla kertomaan, miten näiden tuotteiden käyttö on vaikuttanut hiuksiini pidemmällä tähtäimellä, joten ensi kertaan! 😉

Nämä kyseiset huipputuotteet, sekä monet muut ihanuudet voit ostaa -15% alennuksella TÄÄLTÄ! Session Salonin verkkokaupan chatissa saat ammattilaisen neuvot juuri sinua mieltä askarruttavissa kysymyksissä. Lisäksi sivuilta löydät selkeät tuotekuvaukset ja käyttöohjeet jokaiseen tuotteeseen!

<3 Yasmin

*Postaus toteutettu yhteistyössä Session Salonin kanssa.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *