Romanttisimmat treffit

Olin tuttuun tapaan vähän viinillä ystäväni kanssa lauantai-iltana. Eihän se jäänyt yhteen lasilliseen, kuten puhe oli ollut. Seilasimme vielä pariin muuhunkin paikkaan drinkeille Kampin alueella. Lopuksi jämähdimme yhteen pieneen baariin. Meillä oli tuttuja, jotka aikoivat tulla myös moikkaamaan. Emme ehtineet olla kauaa kaksin, ennen kuin pari miestä kiinnostui meistä. No, me emme oikein lämminneet heille kuitenkaan.

Ystäväni poistui ulos tupakalle, ja jäin toisen uuden tuttavuutemme kanssa kaksin. Hänen seurassa ollessaan näin, kun baaritiskille asteli aika söpö tummatukkainen mies. Sanoin seurassani olevalle miehelle, että tuohan on aika söpö ja on sillä kiva pyllykin. Seurassani oleva mies ei selvästi ilahtunut, että mielenkiintoni siirtyi muualle. Hän meni kuitenkin uudelle tulokkaalle sanomaan, että olisin kiinnostunut. Uusi tulokas kysyi, oliko hän tosissaan, minä hymyilin vaivaantuneena paikallani, ja toinen vakuutti uutta tulokasta, että näin asia oli.

Tämä uusi mies tuli luokseni ja istui viereeni. Ystäväni oli edelleen tupakalla. Mies esittäytyi, hän oli australialainen ja kotoisin Sydneystä. Hän oli vain pain päivän pyrähdyksellä Helsingissä. Hänellä oli meneillään pieni Euroopan kiertue joka päättyisi Irlannissa tapahtuviin kaverin häihin, josta hän jatkaisi takaisin kotiin. Olin itsekin vieraillut Australiassa, joten meillä riitti heti juteltavaa. Sekin kiinnosti, miten hän oli päättänyt vierailla myös Suomessa. Mies oli yksin matkallaan, tunsi Suomesta pari ihmistä ja ajatteli piipahtaa täällä myös. Mikäs siinä.

Hän oli todella söpö ja mukava. Jotenkin ei vain tuntunut olevan kipinöitä. Minun aloitteestanihan hän kuitenkin oli pöytääni päätynyt, joten en viitsinyt hankkiutu

Kuva netistä
Kuva netistä

a hänestä eroon. Ystäväni palasi tupakalta ja pian seuraamme liittyi myös muita kavereita, jotka olivat aikoneet tulla piipahtamaan. Mies tarjosi parit juomat minulle ja ystävälleni. Ei oikein ollut bilefiilis, mutta ei sitä tullut kieltäydyttyäkään, kun toinen varta vasten halusi tarjota.. Heh.

 

Päädyimme vielä yksille miehen ja yhden kaverini kanssa. Vaihdoimme miehen kanssa Facebookkeja ja oli puhe, että oltaisiin yhteydessä jos matkustaisin vielä Australiaan tai hän tänne päin. Halasin heipat ja lähdimme kaverini kanssa koteihimme.

Seuraavana päivänä mies laittoi viestiä ja kysyi olojani ja päivän suunnitelmia. Oloni oli hyvä, olin juonut rauhalliseen tahtiin pitkin iltaa. Minulla ei enää illalla ollut suunnitelmia ja hän ehdotti näkemistä. Maanantaina hän jatkaisi matkaansa Irlantiin. Mies yöpyi hänelle tutun suomalaisen kämpillä ja mainosti siellä olevan poreamme ja sauna. Oih, mikä sopisi sunnuntaihin paremmin. Saisin pyytää myös kaverini mukaan jos halusin. Se helpotti oloani, koska en halunnut harrastaa seksiä tämän miehen kanssa. Se kipinä puuttui puoleltani.. Kukaan eilen mukana olleista kavereista ei päässyt. Ajattelin selviäväni illasta miehen kanssa kaksinkin, ja sovin näkeväni hänet.

Menimme aluksi syömään rennosti keskustassa. Mies kohteliaana tarjosi, vaikka en toki sitä olettanut. Itse olin kaveripohjalla. Jatkoimme tämän jälkeen matkaamme hänen kaverinsa kämpille. Hän kertoi kämpän olevan vain meidän käytössä. Olisimme tosiaan vain kaksin.. No, ei se mitään. Kämppä oli ihan todella upea sisustuksineen, saunoineen ja parvekkeineen. Oleskeluhuoneessa oli takka ja kaikki.. Entä se poreamme? Ei, sitä ei ollut. Sen täytyi olla jokin erehdys, mies sanoi. Niinpä kai, se oli kuitenkin se main point mikä sai minut innostumaan illanvietosta.

Ajattelin kuitenkin nauttia siitä mitä oli. Meillä ei ollut takkaan puita, mutta asunnossa oli paljon kynttilöitä ja tuikkuja lyhtyineen. Laitoimme kaikkiin mahdollisiin kynttilään tulet ja sammutimme muut valot. Mies kävi keittiössä ja näytti minulle kahta punaviinipulloa. Valitsin sen italialaisen. Ne pettävät harvoin. Hän kaatoi meille lasit viiniä, avasimme tv:n taustaulle, istahdimme sohvalle nauttimaan punaviiniä kynttilän valossa. Aika romanttista, eikö? Silti ei kipinöitä.

Meillä oli letkeä tunnelma ja heitimme hauskaa läppää yhdessä. Esitin hänelle toiveen herkuista ja hän sanoi ruokakaupan olevan ihan kulman takana. Niinpä haimme viinin seuraksi leivonnaisia. Sokeri on suuri heikkouteni. Takaisin tultuamme mies kävi laittamassa saunan päälle ja jatkoimme sohvalla istuskelua. Sauna lämpeni pian, vaihdoin mukaani ottamat bikinit päälle ja menimme nauttimaan saunasta. Se oli suht iso, hevosenkengän mallinen, mutta tottakai mies istui lähes kiinni minuun.. Se alkoi hiukan ahdistaa. Itse olisin mielelläni ottanut rennon makoiluasennon. En kuitenkaan sanonut mitään.

Kävimme ottamassa yhdet jäähyt parvekkeella ja palasimme vielä kerran löylyihin. Mies istui taas yhtä lähelle minua. Saunan jälkeen suihkuttelin nopeasti bikinit päällä ja menin vessaan vaihtamaan vaatteet päälle, jotta saisin olla rauhassa. Menimme jälleen sohvalle istumaan. Otin jälkkärit sohvapöydälle, avasimme siiderit ja tv:stä alkoi sopivasti elokuva, jota seurata. Mies piti saman linjan kuin saunassa ja istui taas minuun kiinni. Hänellä oli selkeä suunnitelma illan kulusta. Meni ihan muutama minuutti, kun hän ensin siirsi toisen käden harteilleni. Tästä pari minuuttia myöhemmin toisella hän silitteli käsivarttani ja reittäni. Olin itse ihan rennosti niin, kuin se olisi muka tavallinen tapa istua kaverin kanssa.

Kuva netistä
Kuva netistä

 

Hän oli kuitenkin herrasmies eikä yrittänyt mitään. Olimme jo puhuneet parisuhdestatuksistamme ja molemmat tiesivät, että sinkkuja tässä oltiin. En silti antanut hänelle signaalin signaalia sen suuntaan, että minä olisin mukana, jos hän jotain yrittäisi. Kun elokuva alkoi olla lopussa, järjestin itselleni kyydin takaisin kotiin. Olin niin väsynyt saunan ja kaiken punaviinin sekä ähkyyn asti herkuttelun jälkeen, ettei bussilla matkustaminen houkutellut. Yksi mies lupautui hakemaan minut. Jes!

Sanoin miehelle, että kaverini hakisi minut ja, että alkoi olla hyvin myöhä. Seuraavana päivänä olisi kuitenkin maanantai ja töihin paluu. Hän oli selvästi harmissaan. Kyytini olisi perillä noin vartin kuluttua. Mies kävi vessassa ja sillä aikaa näin, kun hänen puhelimen näytölleen pamahti viesti ”Ehkä hän on vain ujo selvin päin.”. Olin revetä. Mies oli siis viestitellyt illan aikana kaverinsa kanssa ja kysynyt ilmeisesti vinkkejä, kuinka saisi minusta irtoamaan jotain?! No, hän ei silti ollut yrittänyt ja kiitos siitä.

Kyytini saapui paikalle, halasin jälleen miehen kanssa heipat ja kiitin äärimmäisen rentouttavasta illasta. Tämä tuntui olevan juuri sitä mitä tarvitsin. Ajoimme olla yhteyksissä, jos jompikumpi on matkustamassa toisen suunnalle ja minä kiiruhdin ulos asunnosta. Kyyti odotti minua talon edessä, heitti minut suorinta reittiä kotiin ja kysyi pilke silmäkulmassa taloni edessä ”Pitäisikö tulla käymään ylhäällä?”. Sanoin tyytyväisenä ei, laitoin auton oven kiinni ja astuin sisälle kotitalooni.

Illasta jäi kaikin puolin hyvä ja rento fiilis. Tämän lisäksi oli todella ihanaa päästä sanomaan tälle kyyditsijälleni, ettei mitään ole tänään tarjolla. Oikein hänelle. Hänestä kerron tarkemmin jokin toinen kerta..

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *