Onko ex-poikaystävän ystävä kielletty hedelmä?



Olin kesälomallani eräänä iltana juhlimassa ystäväni kanssa, ja päätimme ettei bileet lopu siihen vaan jatkaisimme iltaa toiseen baariin. Baarin ovella oli mies, jonka kanssa olin hengaillut muutaman kerran. Meillä oli tällä hetkellä ns. ryppyjä rakkaudessa. Menin heti aluksi moikkaamaan häntä, mutta hän oli minulle tahallaan töykeä, mistä pahoitin mieleni. Mietin hetken mentyämme jonoon, huvittiko minua enää edes juhlia vai lähtisinkö jo kotiin. Sanoin ystävälleni, ettei minulla ollut enää fiilistä vaan lähtisin kotiin. Hän sanoi lähtevänsä myös, jos minäkin, mutta ei ollut millään tavalla moksiskaan siitä että ilta päättyisi suht lyhyeen.

Siirryimme jonosta vaikka olisimme juuri päässeet sisään. Baarin eteen kurvasi taksi, josta exäni hyvä ystävä pomppasi ulos tyttölauman saattelemana. Hän moikkasi minua iloisena ja kysyi mikä meininki. Sanoin lähteväni kotiin ja, että fiilikseni meni paikan poken takia. Exäni ystävä sanoi, etten antaisi semmoisen tyypin käytöksen häiritä minua. Hän tarjoaisi koko seurueelleen skumpat ja kehotti tulemaan mukaan. Voisimme vaikka mennä käsi kädessä poken ohitse, jos se helpottaisi mieltäni. Mietin hetken, ja totesin skumpan kyllä maistuvan. Palasimme siis jonoon, ja exäni ystävä maksoi minut sisälle ja saattoi sisäänkäynnin ohitse. Olin hänelle kiitollinen.

Olin jo vuotta aiemmin päättänyt, että minä vielä viettelisin tämän miehen. Päätös tapahtui iltana, jolloin näin sattumalta exäni ja hänen juuri kyseisen ystävänsä yhdessä baarissa. Muistelin silloin kuinka inhottava exäni oli minulle ollut ja ajattelin parhaan tavan kostolle olevan hänen ystävänsä viettely. Rehellisesti sanottuna exäni ystävä näytti exääni paremmalta. He ovat jotenkin todella samankaltaisia, pilke silmäkulmassa olevia, pitkiä ja sopivan sporttisia miehiä. Tänään aioin ottaa itselleni asettamani haasteen vastaan ja vietellä hänet. Exäni ystävän ympärillä oli edelleen sisälle päästyämme lauma naisia ja omakin ystäväni palloili välillä seurassamme. Exäni ystävä halusi tehdä minulle selväksi, että nämä naiset olivat ihan vain hänen kavereitaan. Olin kyllä kuullut hänen maineestaan naistenmiehenä, myös silloin kun hän itse oli ollut suhteessa, mutta eipä tämä asia minulle kuulunut. Kavereita tai ei, ihan sama minulle.

Menimme kaksin tilaamaan juotavaa ja hän sanoi minulle, etten ikinä saisi kertoa exälleni, että me edes moikkasimme tänä iltana. Exälläni on tapana olla mustasukkainen ja saada siihen liittyviä raivokohtauksia. Kukin tyylillään.. Sanoin, ettei minulla todellakaan ole mikään tarve mennä hänelle kertomaan. En ole exäni kanssa minkäänlaisissa tekemisissä ollut vuosiin enkä välittäisi edes törmätä häneen. Tiesin tällä hetkellä tilaisuuteni tulleen, joten totesin exäni ystävälle: ”Harrastaisin mielelläni seksiäkin kanssasi, joten usko pois etten ole kertomassa kohtaamisestamme.” Heitin vielä perään hänellekin kommentin vessaan menemisestä yhdessä, mutta hän vain jähmettyi hetkeksi ja sanoi käyvänsä vessassa. Kun hän tuli takaisin, hän oli edelleen vähän outo ja poissaoleva. Tarkkailin hänen ilmettään ja kysyin varovasti seisooko hänellä. Kyllä, hän vastasi. Pelkät sanani saivat tämän reaktion hänessä aikaan. Nauroin iloisesti ja totesin hänen reaktionsa olevan aika söpöä. Menimme tilaamaan uudet juomat. Baaritiskillä hän otti minua pääni takaa kiinni ja aloimme suutelemaan kiihkeästi. En tykkää näyttää tunteita julkisilla paikoilla, varsinkaan sinkkuna ollessani, mutta minulla oli sopivasti alkoholia veressä, joten annoin mennä. Hän tiedusteli minulta, jos haluaisin lähteä jo baarista eteenpäin. Se sopi minulle hyvin. Lähdimme hiukan eri aikaan ulos, sillä en halunnut tutun poken näkevän minun lähtevän yhdessä jonkun miehen kanssa.

Baarin ulkopuolella oli sopivasti takseja vapaana. Hyppäsimme taksiin. Oli niin humalassa tuona iltana, että muistin taksimatkamme kulusta vasta jälkeen päin.. Se kuitenkin meni tällä tavoin: Taksin takapenkillä kiihkeä suutelumme jatkui ja hän tunki kätensä housuihini ja alkoi sormettamaan minua. Minä voihkin hyvin hiljaa hurmoksessani, mutta tuskin tämä toiminta jäi taksikuskilta huomaamatta. Voin kertoa, että kun kyseinen hetki palautui mieleeni, minua ihan hiukan hävetti…

Menimme hänen luokseen. Sinä yönä ei paljoa nukuttu. En muista koko yöstäkään kaikkea. Muistan, että teimme sen monta kertaa. Siis monta. Heräsin muutamaan otteeseen siihen, että hän alkoi lämppäilemään minua taas uudestaan. Hän oli itsekin niin humalassa ettei koko yömme aikana päässyt loppuhuipennukseen. Viimeisellä kerralla aloin olla jo niin turta etten olisi pystynyt ottamaan enää enempää vastaan. Onneksi olimme molemmat lopen uupuneita. Nautimme molemmat yhteisestä yöstämme ja ajattelimme, että voisimme ottaa uudelleen ehdottomasti. Hän vielä muistutti ettei tästä todellakaan saisi puhua exälleni, vannotin jälleen etten ole menossa hänelle kertomaan. Totesimme molemmat, että tämä voisi olla minun henkilökohtainen kostoni exääni kohtaan, kunhan pitäisin sen ns. omana tietonani. Hänkin tiesi, ettei exäni ollut kohdellut minua suhteemme aikana täysin kunnioittavasti, mutta yritti kyllä puolustella exääni ystävänä vaikkei hänestä välttämättä unelmien poikaystäväksi olisikaan.

Vaikka exäni ystävä on hauska, komea, äärimmäisen hyvässä kunnossa, kohtelias sekä hyvä sängyssä – ei meistä ikinä voisi tulla paria. Nimenomaan exäni vuoksi. Ikävää, mutta totta. Monet heidän yhteisistä ystävistään eivät ymmärtäisi eivätkä hyväksyisi meidän suhdetta. Toisaalta exäni ystävällä on tällä hetkellä, suht eronneena miehenä meno päällä, joten emme siitäkään syystä olisi voineet alkaa tapailemaan.

Meillä oli molemmilla heti aamupäivästä ohjelmaa vaikka yöunet olivat jääneet ihan pariin kolmeen tuntiin. Sanoimme eteisessä heipat ja aioimme olla yhteyksissä.

Minulla oli vilkas viikon vaihde, sillä olin illalla matkustamassa kyläilemään toisen miehen luokse. Olihan minulla kesäloma meneillään, miksei silloin heittäytyä asiasta toiseen (tai miehestä) fiiliksen mukaan. Vasta illalla tämän toisen miehen luona sain tietää, että pakarani olivat aivan järkyttävillä mustelmilla ja että sormien kuvajaiset olivat selvästi edelleen havaittavissa. Minua hävetti niin paljon ja ihmettelin, miten en ollut huomannut saati sitten tuntenut mustelmiani. Ehkä olin ollut liian väsynyt tunteakseni arkuutta? En tiedä. Onneksi tämäkin mies oli liikkeellä kevyin mielin, niin ei häntä paljoa tuntunut haitanneen minun tuore aktiivisuuteni.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *