Varm korv varvat med Netflix

Ursäkta mig denna bild😂😂😂 Var så himla gott och var så hungrig att vi bara högg i direkt!! Snabbmat deluxe som tog lite tid dock men var så himla gott och extra!! Varm korv med homemade bröd!!! Så tråkigt att köpa färdigt och smakar tusentals gånger bättre med hembakt, och det kom bara passligt upp ett recept på Bloglovin så kunde inte motstå att pröva och utseendet blev inget att skryta över men själva måltiden bestående av; potatissallad, korv(typ dyraste och köttigaste jag hittade, obs. Kan ersättas med Vegetariska korvar), salladsskål med äpple från trädgården, sås på gräddfil och färsk pressad vitlök, bröd och senare kom jag ju på att lite smält ost hade varit grymt! Bara kasta över allt man har i kylen haha 😂 Sånt är så gott och enkelt ibland! Brödet gjorde jag på receptet nedan och några stycken med rapsolja, ägg, mandelmjöl och kryddor senare för vi åt lite mer än vad receptet gav instruktioner åt 😏😅
KORVBRÖD av Hurbrasomhelst.se

Receptet ger ca 8-10 korvbröd beroende på hur stora du gör dom

  • 3 ägg, vispade luftiga
  • 2 dl valfri mjölk, jag använde havremjölk
  • 1/2 dl kokosmjöl, alt. sesammjöl
  • 1 dl teffmjöl, alt. bovete – eller quinoamjöl
  • 1 dl fiberfin, kan bytas ut mot potatismjöl alt. 1/2 dl kikärts – eller linsmjöl
  • 1 1/2 msk fiberhusk
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 nypa örtsalt


GÖR SÅ HÄR

  1. Sätt ugnen på 250C.
  2. Blanda alla torra ingredienser.
  3. Vispa äggen och blanda tillsammans med mjölken i dom med dom torra ingredienserna till en slät och jämn smet. Låt stå i 10-15 min.
  4. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt. Smeten ska nu vara så tjock att du med fuktade händer kan forma ca 8-10 st korvbröd som du lägger på plåten.
  5. Sänk ugnen till 200C och sätt in bröden. Grädda i mitten av ugnen i 20-30 minuter eller tills bröden har en gyllene yta och är ”stumma” när du känner på dom. 


Förväntan efter snygg bild och resultat som detta blev det inte… Men smaken däremot jämnade ut det hela! tack och hej, känner mig som en riktig kock, ibland får jag perioder och attacker jag bara gör mat eller bakar som aldrig förr och dessutom har jag även blivit helt kär och inspirerad av MODE igen!!!! Eller kläder, modespecialist är jag inte, som med mat, ingen Masterchef precis men jag kör mitt eget race med egna smaker och åsikter så får man se vad resultatet blir, oftast om inte alltid lite stökigt, men så himla unikt och SÅÅ Amanda-style 😍👏🏼👏🏼 Så nu ska jag köpa lite kläder via internet och screen-shot:ta fina outfits jag dör av och så ska jag kolla lite Netflix med en stor skål choklad och frukt 😻🍫inte helt fel! Ha det bra underbara ni!!!❤️❤️❤️

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *