Tyttö ja henkiset pakaasit

Jokaisella meistä on henkisiä pakaaseja, ne on ne matkatavarat joita me raahataan mukanamme menneistä suhteista ja menneisyydestä yleensäkin. Suhteisiin liittyvät emotionaaliset pakaasit on kipeimmillään pettymyksiä, petetyksi tulemista, henkistä tai fyysistä väkivaltaa. Vastoinkäymiset jättää jäljen, mutta ne tekee susta sen mitä oot, ne on osa sua.

 

Katoin tässä taannoin (flunssan kourissa, ehän mä nyt muuten sortuisi) tositeeveetä, siinä oli ihana ällösöpö pariskunnan alku, mut eih! Kundi ei halunnutkaan tyttöä, koska tytöllä oli menneisyys. Tätä mimmiä oli kohdeltu huonosti. Tää tyyppi koki, että tän kovia kokeneen mirkun pakaasit olis liika suuri painolasti uudelle suhteelle. Eikä oo muuten eka kerta kun tää aihe lävähti silmille. Kerran jos toisenkin olen todistanut, kuinka ukot varoittavat toisiaan, ettei kannata sekaantua naiseen joka on kokenut kovia. Sä et siis kelpaa koska oot joskus ollut rikki, oh excuse me!

 

tytto

 

Joku tässä kuviossa ei nyt mene perille. Kaikki meistä  tekee virhevalintoja oli ne sitten työn, suhteiden tai ulkoisen habituksen saralla. Vai kuinkakohan moni meistä vielä seisoo niiden peitepuikolla nudeksi pakkeloitujen huulien takana? Virheistä seuraa joskus kipua, mutta kun kolotukset on käsitelly, on taatusti ainakin vahvempi kuin pumpulissa ja täydellisessä suhteessa elänyt kanssasisko.

 

Parhaimmillaan kipeät kokemukset käännetään voitoksi. Se että sä olet kulkenut kivikkoisemman polun, ei pilaa sun tulevaisuutta. Nämä viisi pointtia tukee sitä tosiasiaa, ettei sun kannata olla huolissasi vaikka olisitkin joskus ollut vähän rikki.

 

henkiset-pakaasit

 

1. Virheistä oppii ja on vaffempi

Kun on kerran valinnut väärin, osaa jatkossa valita paremmin. Kipeän tilanteen läpikäynti kannustaa sua  oivaltamaan ne syy-seuraussuhteet mitkä menneiden valintojen takana seisoo.

2. Olet empaattinen

Sä tiedät, miltä tuntuu kun on paha olla. Tästä syystä sun on myös helpompi hypätä toisen saappaisiin ja osoittaa vähän empatiaa. Kaikki kaipaa ymmärrystä ja haluaa tulla kuulluksi. Sä ymmärrät, koska sä tiedät.

3. Tiedät paremmin, mitä haluat

Sä tiedät sata varmasti, mitä et enää halua. Sen pohjalta on saletisti helpompaa keskittyä siihen, mitä toisesta ihmisestä etsii. Kun omat kriteerit on tiedossa, on todennäköisemmin tyytyväinen lopulliseen valintaan ja pysyy siinä.

4. Hyväksyt kundin sellaisena kuin se on

Koska sä tiedät mitä sä haluat, olet todennäköisesti myös tehnyt valintasi niiden pohjalta. Olet myös oppinut kantapään kautta, ettei toista ihmistä voi muuttaa. Sä hyväksyt kundin sellaisena kuin se on, koska sä seisot sun valinnan takana.

5. Et valita pikkusista

Sä oot nähnyt, miten hommat ei mee niinku Strömsössä, siitä johtuen sun venettä ei keikuta ihan pikkuasiat.Oot kiitollinen pienestä, etkä anna pikku säröjen rikkoa kotirauhaa.

 

“It’s okay to be a glowstick. Sometimes we have to break before we shine.”

Oothan jo perehtynyt aiheeseen fuck boy disease.?
Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Tyttö ja henkiset pakaasit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *