Se on NeitiKotipelto, ettäs tiedätte!

Mä olen Neiti Kotipelto. Saatat tunnistaa mut esintyymässä kehäkyltin kanssa häkin laidalta tai jakamassa flaikkuja kauppakeskuksessa. Tai voi olla ettet tunnista, mutta sekin on ihan ok. Mä olen siis fitnesspromoottori ja Cage-kehätyttö. Rakkaiden ”harrastuksieni” lisäksi käyn päivätöissä, eli tykkään pitää itseni kiireisenä.

Takahuoneessa timanttisen häkkitipuparin Sanna Laitisen kanssa.
Takahuoneessa timanttisen häkkitipuparin Sanna Laitisen kanssa.

Luonnollisesti elämäntyyliini kuluu pitäää huolta kropastani ruokavalion ja treenin avulla. Kuten elämässä yleensäkin, tykkään treenaamisessa vaihtelevuudesta ja innostun helposti kokeilemaan uusia juttuja. Fyysisen puolen lisäksi olen yhä enemmän ruvennut kiinnittämään huomiota henkiseen hyvinvointiin. Rivien välistä voit siis lukea, että nää on varmasti niitä juttuja joista saat mun blogista lukea.

IMG_4124

Mä olen ehdottomasti tunneihminen. Mua onkin joskus joku mussukka kutsunut tuulenpesäksi, onks toi nyt sit hyvä vai huono juttu -päätä ite. Useimmiten ne tunteet vetää kuitenkin sinne positiivisen puolelle ja sitä mä elämässä yritänkin painottaa. Osaan nauraa itselleni ja saat vapaasti nauraa mukana. Rakastan jännittämistä ja itseni ylittämistä ja sen takia varmaan löydänkin itteni aika ajoin tekemässä jotain mulle uutta ja joidenkin mielestä jopa hullua. Tasaisuus ja rutinoituminen ei ole mun pala kakkua, niin treenaamisessa, kuin elämässä yleensäkään.

image1 (1)

Mun blogia seuratessa pääset kurkistaa mun elämään. Pääasiassahan siihen kuuluu yllämainitut aktiviteetit ja milloin mitkäkin hömpötykset. Kirjotuksia on odotettavissa ainakin treenaamisesta, hyvinvoinnista ja kauneudesta sekä tapahtumista. Otan mielelläni vastaan myös palautetta ja mulle saa myös esittää toiveita koskien postauksien aiheita.

Minä, neiti Kotipelto olen loppujen lopuks aika viihdyttävä persoona joten sinuna seuraisin!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *