Neiti punaisessa autossa

Kumipallo meni, mutta sports car disease  ei ole kadonnut minnekään. Jos soot yhtään tän mimmin somea seurannut, oot varmasti huomannut ettei ne autotkaan ole pysynyt kovin etäällä tästä ladystä. Taannoin sain kerättyä jälleen yhden sulan hattuuni, nimittäin löysin itseni bostailemassa Testarossan repsikkana. Olen aina ollut sitä mieltä että auton kuuluu olla musta, mutta kyllä tämän punapääkin kyydissä kelpasi fiilistellä.

 

testarossa

 

Homman nimihän oli Vauhdin Festivaalit, no koska Mika Salon syntymäpäivä. Kumipallojengin urheat ritarit nappas tän mimmin matkaansa ja päästiin oikeen Kankaanpäähän asti jakamaan Kumipallo-ilosanomaa. Festarit kokosi paikalle jos jonkinmoista moottoriajoneuvoa oli ralliautoja, Ferrareita, Porscheja  ja nähtiimpä siellä tuo mediakohunkin aiheuttanut Huracán. Se on sininen auto. Paljon oli siis tälle neidille jälleen ihmeteltävää ja ihasteltavaa, mutta päivän kruunasi kuitenkin se rata.
kumipallo

 

Rata oli piirretty Kankaanpään keskustaan ja koko keskusta oli suljettu muulta liikenteeltä. Tapahtuma oli kerännyt rutkasti katsojia, vesisateesta huolimatta. Ja voi sitä ilon ja naurun määrää kun pääsin “pelkääjän” paikalla kokemaan tuota vauhdin hurmaa. Päivän päätteeksi oli hyvä tuntuma poskilihaksissa joten ei varmaan haittaa, ettei kerinny jumpalle. Pääsimpä mä muuten oikeanvärisenkin auton kyytiin. Takastulomatka taitettiin nimittäin mustalla autolla, eikä millä tahansa mustalla autolla vaan Nissan GTRllä. Tuossa monsterissa on 440 hevosta enemmän kuin heppatallilla, jossa minä opin ratsastamaan. Ite laskin, ei ole siis turhaa luettu pitkää matematiikkaa.

 

vauhdinfestivaali

 

Ei kyydit tähän lopu, Neiti Kotipelto pääsee nimittäin jälleen punaisen auton repsikaksi, tai itseasiassa punamustan.. Tästä luvassa tuonnempana. Sitä odotellessa neuvoisin ottamaan snäpissä seurantaan @missHomefield.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *