Meitsi ei lepää ennen kun valloitettu on radio, ja televisio

Fintelligensiä lainatakseni – Muistan palauttaa kans! ”En lepää ennen kun valloitettu on radio, ja televisio”. Rasti ruutuun ensimmäisestä, seuraavaa odotellessa. On vähintäänkin inspiroivaa, että asenteen ammattilainen aka Neiti Kotipelto pääsee avaamaan sanaista arkkuaan medialle.

 

IMG_7155

 

Perjantaina sain kunnian vierailla Metro Helsingin aamussa. Aamun housti Akseli Ahola tahtoi tietää, miten kehätytöks päädytään ja miten mä jumppaan. Tää oli mun ensimmäinen radiohaastattelu, eli siitä rasti ruutuun. Ihan kauheesti ei edes jännittäny koska tälle neidille höpötyksen tuottaminen ei ole haaste. Mut sammakoita, niitä mä pelkäsin lipsauttavani.

 

akseliahola

 

Siinä saatto kuuntelijat vetästä aamukaffet väärään kurkkuun ku neiti Kotipellon kantava ääni ja tärykalvot vaurioittava nauru täytti radioaallot. Toivottavasti nyt on yskitty nesteet pois keuhkoista. Akseli luokitteli tän mimmi muun muassa urheilijaksi, kehätytöksi ja hyvän mielen ihmiseksi. Siistiä huomata, että oikeat asiat on välittynyt mun tekstien kautta vastaanottajille.

 

No mistä me sitten puhuttiin? No ainakin siitä, että jos mä haaksirikkoutuisin autiolle saarelle, huolehtisin ekana mun kropasta. En suinkaan rupeis ettimään ravintoa vaan vetäisin HIITin. Ja suorituksen jälkeen otettais tietenkin brunaa pintaan.

 

Pätkiä radiohaastattelusta, lipsautukset ja autiosaari-treeni vinkit kuunneltavissa tästä ja täältä!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *