Masturdating- Yksin elokuvissa

No nyt mennään. Ensimmäinen haaste tälle neidille, suuntana leffateatteri. Valitsin leffaksi lasten leffan, etten vahingossakaan törmäisi kundeihin tällä reissulla. Pikku prinssi ja Neiti Kotipelto -ah täydellinen kombo. Pikkasen oli perhosia vatsassa, etenkin kun tavoitteena oli pysyä läsnä hetkessä, eikä turvautua puhelimeen. Jengi kattoo mua varmaan säälien.

 

pikkuprinssi

 

Lipun hankinta oli tässä se haastavin -joo lippu yhdelle. Haastetta toi myös paikan valinta, tos ei oo ketään vieressä. Siinä mä sitten tökin sitä näyttöä aikani, kunnes lipunmyyjä äkkäs kertoa, ettei kyseessä ole kosketusnäyttö vaan voin kertoa toiveeni verbaalisesti. Tsitsing ekat blondipisteet ansaittu! Sit eväät kantoon ja leffaa odottelemaan. Kattelin siinä hetken ympärille, huh ei oo paljoo jengii.

 

yksinleffassa

 

Astelin päättäväisesti leffasaliin ja lysähdin tyytyväisenä omalle paikalleni. Sitten jotain odottamatonta tapahtu, eiköhän siihen mun taakse parkkeerannu komea herrasmies tyttärensä kanssa. Tää mies loi muhun merkittäviä katseita. EIH! Ei mieskontaktia nyt, ihan totta! Vaan tämä mieshän ei ollut samaa mieltä vaan rupes juttelemaan. Höpöhöpö ja diipadaapa, ai että musta pidettiin hyvää huolta. Isä ja tytär ois tarjonnut mulle seuran lisäks eväitään, vaan eipä tainnut kaksikko tietää tämän neidin olevan totaalikieltäytyjä.

 

treffit

 

Leffan sain sentäs kattoa rauhassa ja kokemus oli hupaisa, kerta kaikkiaan. Säälittävä olo ei missään nimessä tullut ja vaikka en ois halunnut minkäänlaista ihmiskontaktia, pieni flirtti piristää aina. Alla listaus leffa-masturdatingin plussista ja miinuksista. Ja hei! Nainen joka etsit sinkkuisää vierelles, lastenleffat on se place to be!

 

Plussat:

  • Leffa vie mukanaan ja unohtaa että on yksin
  •  Ei tartte keskityttä näyttämään itsevarmalta, kun kukaan ei nää sua pimeässä salissa
  • Sopii säälle kun säälle
  • Edullinen vaihtoehto
  • Helppo tapa aloittaa masturdating

 

Miinukset:

  • Ei aikaa omille ajatuksille
  • Sulle saatetaan akaa puhumaan
  • Jos valitset huonon leffan, saat syyttää vaan itseäs

Onko sulla termit hallussa? Lue tästä mitä on masturdating. Pysy kartalla missä Neiti Kotipelto deittailee seuraavan kerran, täähän on jännää.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *