Ladyn on helppo hymyillä!

Hitsi mä olen ehkä just nyt maailman iloisin ihminen. Mulla on nimittäin ihan uskomaton reissu tässä tiedossa. Seuraava reissu ei mee ylhäisessä itsenäisyydessä vaan seurassa: Tää mimmi on niin messissä lähdössä Suomen huikeimmalle road tripille. Matkaseurana mulla on kaks muuta upeeta ladya ja minä, minä edustan tämän jengin blondikiintiötä- Hell yeah!

 

Kuva: Kumipallo4000
Kuva: Kumipallo4000

No mikäs ihmeen Kumipallo? Liittyyks tää jotenkin silareihin (niinkun joku tuolla somessa arpo)? -öööö EI! Kumipallo4000 on urheliuautojen ja autoharrastajien viikon mittainen kokoontumisajo. Näyttävyyttä ei tästä miitinkistä puutu, nimittäin asfalttia poltetaan 30 auton voimalla. Tapahtuma ajoittuu keskikesälle 4.-10.7 ja lokaatiot vaihtelee ympäriämpäri Eurooppaa. Vaikka kyseessä onkin Suomen huikein road trip, emme esitietojen mukaan ole päivääkään Suomessa. Lähtö tapahtuu siis jossain päin Eurooppaa ja siellä tapaamme myös vauhdikkaan menopelimme. <3

 

Kuva: Kumipallo4000
Kuva: Kumipallo4000

Odotukset tälle tripille on aika tapissaan. Oon kuullut huhua, että viimevuotinen reissu on ainakin ollut ihan ykkönen. Tästä tehään muuten vieläkin tykimpi! Ja mä, mä haluun kiittää sua ja jokaista joka antoi äänensä tälle mimmille ja tsemppas matkan varrella. Oot ykkönen! Eläkä pelkää, pidän kyllä lupaukseni ja toimitan sinulle läjäpäin eeppistä matskua tien päältä.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *