Kokeile tätä jos kaipaat jännitystä

Kuten varmasti huomasit, pääsi tämä pimu tuossa taannoin vähän hurjempiin kyyteihin. Ikinä ei tiedä, mitä Neiti Kotipellon päivä tuo tullessaan ja tällä kertaa se toi tuplasti jännitystä. Pääsin nimittäin kokeilemaan Kouvola Circuitissa mulle tuntematonta ajoneuvoa, ihka ensimmäistä kertaa. Tää auto oli semmoinen söötti pikku kottero. Okei, okei..

 

kokeile-tata

 

Se näytti viattomalta, mutta pystyy tarjoamaan kuulema äkäistäkin vauhtia. Piti oikein ottaa selvää, mikä tämä crosskart on autojaan.  Tässä söpöliinissä (jaaa nyt crosskart-äijät varmaan kihisee kiukusta) on moottoripyörän moottori, hassu vaihteisto (jos olet pro lue: suorakytkentävaihteisto) ja sillä pystyy kulkemaan soralla, asfaltti lumella ja jäällä.

 
kouvolacircuit

 

Noniii ja sitten neiti rattiin. Hirvee liuta ohjeita ja ainakin puolet niistä pystyin siinä mielentilassa sisäistämään. Liikkeelle lähtö tais olla se minkä kohdalla fokus katos, sillä sain tämän vempulan stögäämään ainakin kolmesti. Hitosti  KAASUA, niinhän se meni. Voi sitä vauhdin hurmaa: minä, kottero ja  Lukanderin lämmittelemä rata. Kyllä siinä sai kieli keskellä suuta vedellä, ettei eksynyt tai ajanut ulos radalta. Kai se on kuitenkin myönnettävä, että tällä kertaa suoritettiin hieman neitimäisemmällä tatsilla, ettei tuolle pallerolle vaan sattuis mitään… seliseli.

 

Hei hurjapää, tätä lajia sunkin kannattaa kokeilla! Missasitko jutun mun kunnon kyydeistä? Lue se täältä.

Facebooktwittermail

7 kommenttia “Kokeile tätä jos kaipaat jännitystä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *