Jännitystä ja silmäruokaa

Niinhän siinä kävi, kesä meni nopeasti ja koitti taas aika vetasta lemppariuniformu päälle ja suunnata Kulttuuritalolle. Mun virallinen syksy polkastiin käyntiin siis Cage-vapaaottelutapahtuman merkeissä. Itse asiassa, nyt vähän huijasin. Eka vedin päälleni ykköset, hämmensin ja houstasin VIP- yleisön aterioimaan. Pistäppä ylös: tää neiti taitaa homman ku homman! Takaisin uniformuun..

 

Kuva: Jarkko Penttinen
Kuva: Jarkko Penttinen

 

..Tunnelmaa ei tästä eventistä puuttunut, vaan tupa oli jälleen täytetty äänekkäällä ja energisellä yleisöllä. Sairaan hyvä meno! Ja eritoten mua ilahdutti se suuri ja meluisa joukkio, mun huudeilta, Espoosta. Otaksun, että ne oli tulleet varta vasten pelipaikoille varmistamaan, että tämä mimmi pysyy lauteilla. Ei kannustamaan meidän Jambaa ja Salovaaran Jonia. Just det!

 

Kuva: Jarkko Penttinen
Ai jänskättääkö?? Kuva: Jarkko Penttinen

 

Oisko sitten ollut kotiyleisön paine vai kesätauko. Mikä lie, mutta ihan tarvii tunnustaa, että tällä kertaa jänskätti. Mutta ei haittaa, mä olen Neiti Kotipelto ja mä olen koukussa jännitykseen. Toisin sanoen tää oli mulle jälleen se paikka josta sain sellaset giksit, että jaksaa taas tasasta elämää.

 

 

Sai se mieli piristystä vähän toisellakin tapaa, häkillinen silmänruokaa. Siskot, mä en voi tarpeeksi alleviivata: ei ole huono paikka. Patsastella nyt siinä laidalla, kaikki ne vatsalihakset ja yläkropat melkein käden ulottuvilla. Nyt puhutaan esteetikon unelmasta! Eikä siinä vielä kaikki, tällä kertaa katsomoon oli ylläriboonuksena istutettu  Huawei-mies, naisten kuuma uni Makwan Amirkhani. Tämä UFC -stara vasta onkin mieskarkki!

 

Seuraava tapahtuma siintää jo silmissä, nimittäin 26. marraskuuta keikistellään jälleen. Hommaa liput nyt voit äkkiä jäädä ilman!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *