Ilosaarirock

Viikonloppu meni Ilosaarirockissa Joensuussa. Oli taas niiiiin siistii!! Tää oli mun toka kerta tuolla. Lähettii kahestaa frendin kans autolla ja majotus oli niinki eksoottinen ku TELTTA! No me ollaa totuttu telttailee festareil, joten ei nii iso juttu meille. Telttailu on ihan jees hyvällä ilmalla, mut kaatosateessa ei niin siistii 🙁

Apple 039

Ku saavuttii perjantaina Ilosaareen ni saatii teltta pystyy just ennen sadetta, onnex! Meijän leiris oli joku kuus mimmii meijän lisäks, joten iha kahestaa ei tarvinnu olla ja näil mimmeil oli sellanen koottava paviljonki, jonka alla sit pidettii sadetta ja fiilisteltii tunnelmaa. Toi paviljonki kesti just just noi sateet ja tuulen, mut sit lauantaina se romahti lopullisesti. No ei haitannu, koska aurinko alko paistaa ja paisto sit lauantain ja sunnuntain.

Apple 096Apple 120

Mut vaik festareil tolla leiritunnelmalla on iso merkitys ni onhan niitä bändejäki yleensä tarkotus käydä kattoo 😉 Meki selvittii alueelle lauantaina kattoo ainaki Gasellit, Sanni, J. Karjalainen, Vesala ja illan huipennus Antti Tuisku!! Antti on kyl niin huippu tyyppi ja ottaa yleisön haltuun ihan maagisella tavalla.

Apple 095

Festareiden toisena päivänä sunnuntaina käytii kattoo ihqu JVG, Paperi T, Cheek, Olavi Uusivirta ja Volbeat. Noista Olavi Uusivirta yllätti mut ihan täysin, hitto mikä show ja miten otti yleisön messiin ja ihan kirjaimellisesti lavalle asti 😉

Apple 099Apple 136

Ilosaari on kyl ehkä paras festari, jossa oon käyny ja voin suositella! Siel on ainaki viis eri lavaa ja jokaisella lavalla vähän erityylistä musaa, joten jokainen löytää sieltä kyllä omansa.

Apple 145

Ehkä mut nähää myös vuon 2017 Ilosaares 😉

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *