MT Metatron- Japanilaista kauneudenhoitoa

Kaupallinen yhteistyö Infinite Beautyn kanssa.

Kuten moni nainen ja urheilijanainen tietävät, iho joutuu rasitukselle aika helposti ja meidän kasvoilta heijastuu kaikki elämänvaiheet ja miksei välillä vuorokaudenajatkin. Veikkaan että moni urheileva nainen käyttää jos ei säännöllisesti niin ainakin satunnaisesti kasvoilla kosteusvoiteita ja niiden lisäksi myös kasvovettä ja ehkä jotain muutakin.

Mun omiin kasvojenhoitomenetelmiin on aina kuulunut meikinpoisto ja kosteutus. Käytin pitkään Cliniquen tuotteita yhtään tiedostamatta sitä että tuote oli minulle väärä, olin jotenkin ajatellut että mulla nyt vaan on tällainen iho joka kaipaa enemmän kosteutta kun normaalisti, mutta minulla oli vääränlaiset tuotteet. Ne kuivatti ihoa entisestään mikä ei tietenkään ollut hyvä asia. Jännä homma että en tätä itse osannut ajatella. Siirryin Cliniquesta pois kasvispohjaiseen tuotteeseen ja siitä sitten alkoi pienmuotoinen rumba kun hain että mikä olisikaan se mun oma juttu.

Tänä keväänä minua lähestyi Katajanokalla sijaitsevan Infinite Beauty salonki yhteistyön merkeissä. Ensimmäisen kerran tajusin kyseenalaistaa että saatoin käyttää ihotyypilleni epäsoveltuavia tuotteita ja solmin lyhyeen yhteistyön salongin kanssa. Olin menossa aavikolle juoksemaan Marathon des Sablesia, joten meidän hoitojen tarkoitus oli saada kasvojen iho kosteutumaan ja tasapainottumaan, aavikolla lämmöt nousi pahimmillaan yli +50° asteeseen ja ihoa sai suojata toden teolla. Tämä yhteistyö kuulosti hyvältä, sillä tiesin että ammattilaiset voisivat nyt ottaa ohjat omiin käsiin miten minun kannatti pitää huolta kasvoistani.

Mun ensimmäinen kasvohieronta ja kosteuttava hoito tässä kauneushoitolassa oli helmikuun loppupuolella, reipas 1 kk ennen Marokon reissua.

Ehkä mua hieman jännitti, nimittäin kasvot on varmasti jokaiselle tärkeä asia ja harvoin annan ainakin minun kasvojani kenenkään käsittelyyn. Hoidossa oli selkeä linja eli ensiksi puhdistus, sitten kuorinta ja tämän jälkeen kosteutus jonka aikana tehtiin hieronta. 

Olin todella hämmästynyt miten kosmetologin kädet etenivät kasvoillani, yhtä sulavasti kuin Kiira Korpi jäällä. Olin oikeasti hämmästynyt siitä miten erikoisia liikkeitä hänen sormet tekivät ja miten nämä liikkeet saivat minut välittömästi rentoutumaan. Tämä on osa MT Metatronin tuotteilla tehtävää kasvohoitoa, tähänkin kosmetologit koulutetaan.

”Korkeateknologiaa hyödyntävä MT METATRON -hoitosarja on syntynyt japanilaisen MT Cosmetics Inc -kosmetiikkavalmistajan pitkään jatkuneen ihon vanhenemista tutkineet työn ansiosta.” Lisää MT Metatronin erikoisesta kasvohieronnasta voitte lukea tästä.

Olen elämässäni käynyt tähän mennessä kahdessa eri paikassa kasvohoidossa, ensimmäinen kerta olin 16-vuotiaana (en tiedä edes miksi menin) ja kokemus oli niin järkyttävä että päätit etten enää koskaan. Sain kuitenkin myöhemmin, noin 23-vuotiaana lahjakoritin toiseen kauneushoitolaan jossa piipahdin. Muistan vain että silloin hoidon aikana nukahdin ja herättyäni, jos en näyttänyt nuoremmalta, niin ainaki levänneemmältä. 😀

Vajaa tunnin pituisen hoidon aikana ehdin jälleen torkahtaa tässäkin salongissa. Tämä hoito tuntui kaikkineen vaiheineen niin hyvältä, että olisin voinut olla asiakkaana tuntitolkulla. Varsinkin tykkäsin lämpimästä pyyhkeestä kasvoilla jolla pehmitettiin ihoa ja saatiin ihohuokosia vähäsen auki. 

 Olin rehellisesti sanottuna jotenkin hämmästynyt miten yhtäkkiä näytin niin paljon pirteämmältä ja eloisammalta. Tätä se vissiin meinaa kun iho saa kunnon buustin kosteutta ja onnistunutta kasvohierontaa. 

Seuraava hoito merkattiin viikon päähän ja mukaa minulle annettiin seuraavat tuotteet:

-MT FACIAL FOAMING WASH
-MT FIRST STEP LOTION
-MT ESSENCE EMULSIO

 

Kun istuin autoon, oli niin rento olo että olisin toivonut jonkun muun ajavan puolestani.

Tänä iltana ei tarttenut pestä kasvoilta meikkejä joten illalla vain huuhtelin viileällä vedellä kasvot ennen kuin menin nukkumaan.

Pieni vinkki kasvojenpesijöille. Älkää peskö kasvoja lämpimällä tai kuumalla vedellä, käyttäkää kasvojen pesemiseen mahdollisimman viileätä vettä. Täten ette kuivata ihoa ja viileä vesi saa pintaverenkierronkin liikkeelle. Itse tykkään aamuisin pestä kasvot kylmällä vedellä, kyllä, luitte oikein. Ainakin itselleni jää kasvoille kivempi tunne mitä kylmempää vettä käytän sekä herääminenkin tapahtuu huomattavasti nopeammin.

Seuraavalla käynnillä Infinite Baeutyssä sain silmänympärisvoiteen ja samalla opin jälleen uuden asian. Nimittäin silmänympärysvoidetta ei kuulu levittää ala eikä yläluomelle, vaan se pitää taputella vain silmäkulman sivulle ja levitystapana nimenomaan kevyttä taputtelua, ei hierovia liikkeitä.

Laitoin teille vielä tällaisen kuvan että mihin kohtaan silmänympärysvoide suositellaan levitettäväksi. Miksi mulle ei oo kukaan tätä ennen sanonut? 😀  Voiteen nimi on kyllä tosi hämmentävä, nimittäin ainakin minä (31-vuotiaanakin) levitin voiteet aina pandamaisesti ihan silmän ympäri, tuotteen nimensämukaisesti…. 🙂

Ennen reissua tehtiin vielä viimeisiä hoitoja, jotta iho pysyy toden teolla kosteana ja aloin huomaamaan muutoksia siinä, että enää meikin pesemisen jälkeen mun kasvot eivät olleet kuivat. Tämähän tottakai tarkoittaa silti sitä että ihosta pitää pitää säännöllisesti huolta. Ei riitä että silloin tällöin käyttää voiteita.

Tällä kertaa mukaan sain kaksi tuotetta, eli naamion ja aurinkovoiteen. Nämä oli Marokkoa ajatellen.

Tuotteet näkyvät yläkuvassa, mutta eivät sovellu vegaanin elämäntapaan. Ajattelin silti testata nämä kaksi tuotetta, että miten ne tulevat auttamaan minua helteessä.

-MT COUNTOUR MASK 6 (epävegaaninen)
-MT PROTECT UV GEL     (epävegaaninen)

Molemmat kuvat on otettu Marokon hotellissa, pari päivää ennen kuin lähdin reissuun aavikolle, jonne ei turhia grammoja mukaan otettu joten kyydistä jäivät maskit ja mukaan pakkasin kertakäyttöannoksin (1g) pakattuja kosteusvoiteita.

-MT COUNTOUR B CREAM
-MT STEM CREAM

Pelkkää toutekuvaa näistä kahdesta minulla ei ole, koska minipaketit oli käytetty Marokossa, mutta nappasin vanhasta blogista Marokon MDS:n reissulta näytille minipakkauksen.

Tää kosteusvoide tuoksui aivan taivaalliselta, taisin sitä jo silloin reissussa hehkuttaa aikalailla ja olihan se hauskaa kun sain miltei joka aamu kuulla muilta kisailijoilta että miten ihmeessä mä näytän niin freessiltä. Ehkä se on niin että kun jaksoin kuitenkin kantaa niitä grammoja mukana että voin ylläpitää ihon hyvinvointia ja käytin siellä vettä sekä itseni että vaatteiden peseytymiseen. Pitkin päivää myös pyyhin kasvoja kostealla pyyhkeellä pesten iholta pois hien ja pölyn jotka yhdessä aurinkosäteiden kanssa eivät tehneet hyvää ja ennen nukkumaanmenoa laitoin kasvoille MT COUNTOUR B CREAM:ia. 

MT Metatron –kosmetiikkavalmisteiden lyömättömät vahvuudet:

• Kaikille ihotyypeille sopivat hoitomuodot ja kotihoitotuotteet
• Tehokkaat hoitomuodot ikääntymisen merkkeihin
• Solujen toiminnan parantuminen, näkyvät tulokset välittömästi

Tasapainotettu raaka-ainekoostumus:
• Karnosiini
• С-vitamiini
• В5-provitamiini
• peptidit
• DMEA
• korkeateknologian tuottamat, innovatiiviset yhdisteet

Varma lopputulos:

• kiinteytys tapahtuu välittömästi
• iho vaalenee näkyvästi (pigmenttiläiskät poistuvat)
• iho on kosteutettu
• ihon väri on tasaisempi ja kirkkaampi
• iho on terveempi (aknen jälkihoito)

Tuossa yläkuvassa näkyy kaikki tuotteet mitkä minulla on ollut MT Metatronilta käytössä ja alhaalla tuon esille minun ihan ykköstuotteet, nimittäin kasvojenpesuaineen.

Rehellisyyden nimissä, en ole millään tuotteella saanut niin hyvin pestyä meikit pois ja vieläpä siten että pesun jälkeen iho tuntuu niin pehmeältä ettei siihen tee mieli laittaa edes mitään kosteusvoidettakaan. Olen silti tämän jälkeen käyttänyt kasvovettä ja mennyt nukkumaan siten että silmien ympärille laittanut hieman MT Eye Concentratea.

Kyllä, tähän tuotteeseen olen jäänyt koukkuun ja minua harmitti aivan älyttömästi se, että unohdin purkin Tallinnan Kämp Hotelliin ja vaikka soitin sen perään (tiedän että se unohtui suihkun puolelle) kuittasivat hotellin päästä että siivooja ei löytänyt mitään. Niin..

Foaming washia ei tarvitse käyttää kuin peukun kynnen verran, se vaahtoutuu nimittäin tosi paljon ja pieni määrä riittää pesemään mulla myös ripsarit. Tuote ei kirvele silmissä ja iholle jättää pehmeän tunteen. Foaming wash sisältää karnosiinia, joka stimuloi kollageenin tuotantoa ja ehkäisee ihosolujen rappeutumista. Ennaltaehkäisee juonteita ja hoitaa ihon punakkuutta. Toimii vahvana antioksidanttina suojaten ihoa vapailta radikaaleilta. Pakko myöntää, on kyllä sarjan ehdoton ykkönen!

Jos minun pitäisi valita kolme parasta joita haluaisin käyttää aina, niin ne ovat tässä:

Kuvassa ylhäällä:

-MT FACIAL FOAMING WASH
-MT FIRST STEP LOTION
-MT ESSENCE EMULSIO

Infinite Beauty tarjoaa kokonaisvaltaiset kasvo- ja vartalohoidot sekä kestopigmentoinnit ja pistoshoidot. Heiltä on saatavilla tehokkaat, ammattitason kosmetiikkatuotteet myös kotihoitoa varten, neuvot ja vinkit ihon hyvinvointiin sekä ilmaisen konsultaation erilaisiin iho-ongelmiin.

Suosittelen käymään ja kokeilemaan tuotteita myös maksutta. Asiakkaat saavat näytteitä kotona kokeiltavaksi. 

Mt Metatron on luksustason tuote jota myydään vain kauneushoitoloissa, -salongeissa ja -klinikoilla sekä spa-hoitoloissa, ei verkkokaupoissa eikä vähittäismyynnissä. Tuotteen maahantuojana toimii Infinite Beauty, joilta saatte tarkemmat tiedot meilitse infinite@ipb.fi tai puh. 045 229 1929. Hoitojen hinnat löytyvät osoitteesta: http://infinitebeauty.fi

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *