Sekalaista höpötystä.. Pikkujoulut, näytös, moottoripyöriä, kuulovamma…

Tervehdys!

Johan on aika rientänyt taas ohi.. olin muutaman kerran lisäämässä uutta postausta, mutta ei ehtinyt.

Oli viime torstaina nimittäin flunssainen olo ja mietinkin täsmäiskua siihen, koska minulla ei todella ollut aikaa alkaa flunssailemaan viikonlopun aikana. Tuoretta inkivääriä ja sitruunaa kehiin sekä echinecea teetä miksattuna chai teehen.
Lääkkeitä, kun en oikein voi syödä eikä kaikki luontaistuotteetkaan käy.

Perjantaiksi olin ottanut varsinaisesta päivätyöstäni vapaata, koska oli niin paljon hoidettavia asioita. Oli aamusta näytöstreenit lauantain I love me messujen hiusnäytöstä varten sekä koekuvaus toista projektia varten.

Minulle ei ole ikinä ennen käynyt niin, mutta unohdin tietysti laittaa puhelimeni herätyskellon soimaan perjantai aamuna! Heräsin 8:12, kun 7:20 olisi pitänyt messukeskuksessa olla. Nopeasti suihkun kautta vaatteet niskaan ja pihalle, ehdin viimeiseen treeniimme – huh! Onneksi koirat olivat hoidossa..

Ehdin lisäksi käyttää auton pesussa ja kevytvahassa sekä kävin lounaalla ennen koekuvausta. Lounasseurani tuli moottoripyörällään niin enköhän minä sitä sitten päätä siinä parkkipaikalla kokeilla… mekko päällä.

Ducati hypermotard
Ducati hypermotard

Perjantaina oli lisäksi ohjelmassa FitNetin pikkujoulut. En oikein tiennyt mitä odottaa. Tunsin vain muutaman mimmin ja Jussin joten olo olikin ehkä hieman jännittynyt. Tosin se jännitys hukkui sen sileän tien, kun ihana Jenna istui viereeni ja höpöttelimme toisemme tutuiksi samalla, kun nautimme Shanghai Cowboyn ruuista.

Ihana FitNet tiimi

Ruokailun jälkeen siirryimme juhlimaan klubitilaan ylös ja nauttimaan Tunnelbana klubista… Oli ihanaa, kun porukasta tulikin yhtenäistä ja tanssimme ringissä, niin että kukin oli vuorollaan keskellä <3 aivan parasta!!

Jenna, Jussi ja minä
Jenna, Jussi ja minä

Olen yleensä aina autolla liikenteessä, mutta nyt päätin sen jättää kotiin ja niinhän siinä sitten kävi, että myöhään (aikaiseen) meni. Lauantaina oli herätys näytös meikkiin ja hiuksiin 5:30, joten ehdin 1,5h nukkua ja taksihan se oli otettava aamulla.

Vaiheittain mimmi kuntoon

Siitä sitten nainen näytöskuntoon ja messukeskukseen. Näytöksen jälkeen jäin kiertelemään vielä messuille.

Backstage kuva.

Sunnuntaina oli ohjelmassa Uniq Motor Friends porukalla pientä mainoskuvausta sekä kartingilla ajoa. Kävimme vielä päivän päätteeksi syömässä porukalla ravintolassa Del Mar, joka sijaitsee Helsingin Herttoniemessä  – voin suositella.
Tänään oli pakko vielä kaivaa moottoripyörä pressun alta, kun en viimeviikolla ehtinyt ajamaan. Ah <3 mottorin ääni. Sain yhden Locon kirittämään minua liikenteeseen. Kiva kuunnella toisen samanmoisen murinaa vieressä.

Ducatit 750 SS ja Hypermotard
Kaivarissa
Kaivarissa

 

 

 

 

 

 

 

 

On ollut ihania päiviä, paljon uusia tuttavuuksia ja ehkä ystävyyksiä. Vanhoja ystäviä ja salaisuuksia. Elämän suola?! Erilaisuutta ja yhtäläisyyksiä.
Vielä sen verran, että kävin tänään kuulokontrollissa, mainitsine aikaisemmassa postauksessa, että minulla on kuulovamma. Unohdin mainita sen syytä, miksi minulla on se. Olen kaksi kuukautta keskonen, kuuloni ei ehtinyt kehittyä tai se on vahingoittunut syntyessäni.
Minulla on ollut epävatallisen pitkä tauko kuulon tutkimuksessa, edellinen kerta 2009. Mietinkin ja vähän jännitin, että se on varmaan huonontunut – mutta EI! Se on pysynyt samana! Aiiivan huippu juttu.

Meilahden korvaklinikka, kuulokäyrää sekä vanha ja uusi koje.

 

Semmoista sekalaista höpötystä..

 

/L

 

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *