Ja mitähän sitten..

… no hitsi!

En malta odottaa, että saadaan homma kunnolla käyntiin, mutta pääsin osaksi upeaa Rääkki Clothing tiimiä! Ihan mieletöntä. Käykää katsomassa Rääkki Clothing face tai ig. *innoissaan*

 

 

Tänä kesänä on tosiaan uudenlaisia projekteja ollut useampia, mitkä ovat olleet mulle muutosta normaaliin kuvaus – näytös juttuihin. Ja toisaalta kivaa vaihtelua. Mallina olen toisen tyhjä taulu mille luoda, näissä edustusjutuissa, kuten Bumfit, Biancaneve, GROOM parturit, teippitukku ja nyt sitten tulevana tuo Rääkki Clothing niin edustan itseäni, voimakasta ja ehkä jopa umakasta persoonaa joka olen.

Vaikka olen ulkonäöllisesti feminiininen monesti aika maskuliinisten harrastusteni seassa, olen kuitenkin päältä viileä ja kova, hymyilen vain harvoin vaikka olisin oikein tyytyväinen tilanteeseen.

 

Nyt tuntuu taas, että asiat luistaa joka saralla. Olen myös päässyt jonkin verran liikkumaan.. taitoin juhannuksena nilkkani mökkimaastossa niin otti hieman aikaan, että se oli kivuton ja uskalsin lähteä kovemmalle kävelylenkille. Maanantaina kävelimme koiran kanssa rivakkaa hikilenkkiä, kunnes sade pakotti jäämään puun alle hetkeksi suojaan, suomen kesä 😀

 

IMG_1472
Pyörällä rannalle!

Tiistaina kävimme rangella lyömässä ja matkan taitoimme pyöräillen. Olin varmaan 15 – vuoden tauon jälkeen lyömässä palloja – kuvaa mun instagramissa. Keskiviikkona taas pyöräilin hieman ja talsimme läheiseen kaupppakeskukseen ja siitä ystäviemme kanssa pelaamaan minigolfia.

Kesä on kyllä upeaa aikaa, kun voi vaan muuttaa lennosta suunnitelmaa.

 

 

/ L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *