Vastauksia ja tärkeitä mietteitä.

Vastauksia ja ajatuksiani.. Kysymykset löydät kommenteista.

En usko katuvani mitään, mielestäni katuminen on “turhaa” tai itsensä kuluttamista. Olen pitkälti pyrkinyt tekemään asiat mitä haluan ja toteuttamaan niitä ainakin niin pitkälle, kuin mahdollista.
Jos jokin on kuitenkin jäänyt mietityttämään, että miksi en tehnyt tai tavoitellut – niin olen löytänyt usein syyn miksi asia on mennyt kuten meni.

Minulle eniten elämässäni on opettanut menettäminen, olen oppinut että mikään ei ole rajatonta, muista kertoa ajatuksesi ja rakastaa. Olen kasvanut menetyksen kynnyksellä lujemmaksi, herkemmäksi ja avarakatseisemmaksi.

Elämä voi olla kuten hattaraa, makeaa, mutta katoaa nopeasti ;)
Elämä voi olla kuten hattaraa, makeaa, mutta katoaa nopeasti 😉

Avain onnellisuuteen – kirjoitinkin tästä, että olisiko se itsensä hyväksyminen sellaisena mitä on. Pitää hyväksyä itsensä myös niiden huonojen ominaisuuksien kanssa – kuten minulla jatkuva itsekriittisyys ja kohtuuttomuus itseä kohtaan.
Ihminen voi olla ja varmasti onkin onnellinen pienistä asioista, jotka tulevat hetkissä. Niitä toistamalla tai hakeutumalla samantapaisten asioiden pariin voi tuoda itselleen hyvää oloa.

Se voi minulle olla esimerkiki hymyilevä lapsi, perhonen kevätpäivänä tai tuttu tuoksu / tulppaanikimppu kaupassa. Onni on vaikea asia ja hyvinkin häilyväinen.
Mielestäni onnellisuuteen tarvitaan ripaus nöyryyttä, rohkeutta ja naiviutta 🙂 .

Olet mielestäni oikeilla urilla, tie menestymiseen on itsestä kiinni, toki menestymistäkin on monenlaista. Minulle menestyminen on ollut, että koitan saavuttaa sitä mitä tahdon ja toivon. Olen usein siinä onnistunutkin, koska olen tavoitteen asettanut ihan hieman yli realismin 🙂 näin jos ei pääse tavoitteeseen niin saavuttaa kuitenkin paljon ja aina olen ollut tyytyväinen.

Menestyminen vaatii lujuutta myös siksi, että aina ei löydä tukea vaan vastustusta voi tulla hyvinkin odottamattomista paikoista. Siksi meidän jokaisen pitäisi mielestäni tsempata toisiamme tavoitteissamme vaikka ne olisivatkin joskus hieman hulluja.

Kyllä se aurinko risukassaankin paistaa

 

<3  – L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *