Intohimona luonto.

Heippa!
Taas on levätty viikonloppu alla.

Viime loppuviikko meni kivasti urheillessa, torstaina tennistä ja perjantaina boulderointia. Lauantaina kävimme keilaamassa porukalla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palaan hieman tässä noihin mun lomamuistoihin ja sitä kautta yhteen mun intohimoon ja todella tärkeään asiaan minulle, eli luonto. Luonto, eläimet ja elämän kiertokulku ovat olleen aina minulle tärkeitä asioita.

Päällisin puolin en todellakaan näytä naiselta, joka viihtyy sienimetsässä, kalastaisi tuntikausia tai ihmettelisi taskurapujen liikehdintää koko aamupäivän, mutta sellainen minä olen.

Olimme tosiaan lomalla muutamia viikkoja sitten Gran Canarialla ja tarkemmin ottaen Playa del Inglesissä. Yksi aamuista oli tuulinen, mutta kävelimme rantaan aallonmurtajalle. Käveleskelin rannassa ja sittemmin hieman vedessä.. yhtäkkiä huomasin, kun kivillä liikkui jotain. Menin lähemmäs ja huomasin, että kivillä juoksenteli taskurapuja! Olin aivan haltioitunut, siinä sitten menikin tunti poikineen tutkiessa rapusia.

Taskurapu 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seuraavana päivänä kävelimme Amadoresin rannalta Puerto Ricoon ja reitillä oli useita luonnonvaraisia liskoja ja minähän olin taas aivan täpinöissä, kuvasin varmaan niistä joka ikisen.

Upea näköala ja unohdetut portaat.
Yksi sadoista liskokuvista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Suomessa ja arjessa minulla jää liian vähän aikaa pysähtyä luontoon. Joka aamu kuitenkin näen citykaneja ja välillä kettuja / supikoiria. Onneksi koirat vievät minut kuitenkin metsään päivittäin – metsällä on minuun rauhoittava ja rentouttava vaikutus.

 

 

 

 

Lauantaina oli todella upea ilma, harmi etten ehtinyt olemaan ulkona, meillä oli ihanat kuvaukset ja tykkään siitäkin todella paljon! Oli ihana katsoa Katajanokkaa ja merta, kun se kylpi keväisessä auringossa.

En malta odottaa, että saamme kuvauksen tulokset ulos ensikuussa. Blogin artikkelikuva onkin selfie minkä otin kuvauksissa tauolla.

😉
Valoilmiö Katajanokalla lauantaina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ensi kerralla mietiskelen kauniita sanoja ja niiden sanomista. Ihmisten rohkeutta ja kykyä vastaanottaa kehuja.

 

/L <3

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *