Enää 48 – tuntia! Kevättä rinnassa – WHOOP!

EI MALTA ODOTTAA!

Eli MP16 – moottoripyörämessut alkavat torstaina pressitilaisuudella ja sitten taas mennään. Melkein lasken jo minuutteja.
Olen vuodesta 2009 alkaen edustanut Ducatia tai Ducati Club Finlandia kyseisillä messuilla. Tänävuonna olen paitsi Ducatin osastolla niin yksi kymmenestä Miss MP16 – finalistista. Varmasti hauska ja taas uudenlainen messukokemus tulossa.

Minä vuonna 2009 ihan babyface!

 

Kävin tänään hakemassa Ducati Finland:lta messuvaatteet ja kulkuluvat – ai että tätä tunnetta! Pääsin myös katsomaan omaa motoani ja starttasin sen, se ääni <3 ! (Tiedän – olen sekaisin!)

Toivottavasti lumet ovat pois jo muutaman viikon kuluttua. Vuosi sitten ajoin prätkän kotiin helmikuun viimeinen päivä – heh. Samaa hulluutta ajattelin kokeilla tänä vuonna jos ei ole lunta.

MP-messut ovat olleet minulle jo vuosia kevään merkki, siitä ei ole kauaa aikaa, että ajokauden voi aloittaa. Ihana nähdä kaikkia tuttuja taas vuoden takaa ja päästä messuhässäkkään käsiksi.

 

Tosiaan, osallistun Miss MP16 – kilpailuun, minusta on upeaa, että kilpailussa etsitään persoonaa. Edustan varmasti monessa mielessä vähemmistöä ja myös se on mielestäni hauskaa. Se, että olen ainoa motoristi finaalikymmenikössä on ehkä pienin asia. Minulla on lisäksi tuo keskivaikea kuulovamma, adoptiotaustasta puhumattakaan.

On ollut hienoa, kun olen voinut kertoa erilaisuudesta ja näyttää miten silti pärjää ja teen asioita saavuttaakseeni unelmani.

[Aasinsilta… – Moottoripyöräily onkin joskus tuonut minulle mahdollisuuden auttaa erilaisuuden kautta. 

Olin vuosi sitten kesällä liikenteessä yksin prätkällä, oli hieman huono ilma. Pysähdyin helsingin keskustassa kioskille ja pian viereeni ajoi toinen prätkä. Yhdessä ihmettelimme hetken, ettei muita ole liikkeellä. 
Mies huomasi kuulokojeeni ja arasti kysyi saako kysyä minulta siitä – vastasin, että tietysti!

Hänellä on poika, joka on saanut kojeen. Vanhemmille ei ollut paljoa kerrottu miten lapsen kanssa olisi helpointa toimia ja miten esimerkiksi asettua lapseen päin puhuessaan. Juttelimme varmaan muutaman tunnin ja kerroin miltä mikäkin asia tuntuu ja miten vanhemman tai kenen tahansa tulisi toimia kuulovammaisen kanssa.]

Tulehan sanomaan moi messuilla! Minut löydät Ducatin osastolta perjantaina ja sunnuntaina.

Lauantaina minua voi bongailla pitkin messuja ja: “Nyt ensimmäistä kertaa tytöt osallistuvat MP-messujen muotinäytökseen. Finalistit esittäytyvät lauantaina 6.2. klo 13.30 ja 16.00 ajovarustemuotinäytöksissä. Viimeisen näytöksen päätteeksi palkitaan voittajat. Sunnuntaina 7.2. muotinäytöksissä klo 13.30 ja 16.00 esiintyvät kisaajista ainoastaan palkitut tytöt. Näytöksen on tuottanut ja sen juontaa Viivi Pumpanen.” koko tiedote täältä.

Terkuin ja näkemisiin! / L

Kesämuisto & Uniq Motor Friends

 

(blogin otsikkokuva: Sebastian Ratu)

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *