Ensimmäinen ja viimeinen kerta. Miss MP16.

Moikka!
No nyt se on sitten ohi! Eli Miss MP 16 -kisa käytiin viime viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa MP16 – moottoripyörä messujen yhteydessä.

Minulle tapahtumatyöskentely ja näytökset ovat tuttuja juttuja, mutta ensimmäinen kerta ikinä itse osallistumassa mihinkään “kauneuskilpailuun”. Meitä oli kymmenen finalistia jotka kisattiin Miss MP16 tittelistä.

Itse olin mukana kisassa pitkälti motoristi taustani sekä kokeilun haluni siivittämänä. Lopputulos olikin 2. perintöprinsessa ja se oli enemmän kuin uskoin!

🙂 palkinnot.

Sunnuntai aamuna iskikin pienehkö paniikki, kun olin suunnitellut että ehdin työskentelemään Ducatin osastolla normaalisti, mutta pitikin sitten kaveri hälyttää tekemään vuoro, onneksi asioilla on tapana järjestyä.

Launtai oli varsinainen kisapäivä ja se alkoikin aikaisin aamulla klo 6. Aamupalan ja meikkien jälkeen oli vuorossa kuvausta, tuomarihaastattelua ja näytökset. Vaikka olen jo 16 -vuoden ajan tehnyt näytöksiä oli nyt ensimmäistä kertaa paljon tuttuja ja ystäviä katsomassa näytöstä.

Minä ja Elina lavalla! kuva: Mikko Räsänen

Parinani lauantain näytöksissä oli Elina, joka sijoittui 1. perintöprinsessaksi sekä näytteilleasettajien suosikiksi, oli hauskaa kun olemme Elinan kanssa kuin yö ja päivä, hän on todella vaalea ja minä taas tumma ja etninen. Kisan voitti ansaitusti Henrika, jolla oli asenne kohdallaan.

Me sijoittuneet ensitunnelmissa!

Vietimme lauantai-illan kolmisin hyvän ruuan ja viinin äärellä, olimme aivan liian väsyneitä lähtemään minnekkään juhlistamaan voittoa ja sunnuntaina oli kuitenkin uusi päivä edessä.

Oli hauskaa istua näiden mimmien kanssa ja jutella. Huomasimme, kuinka samankaltainen arvomaailma meillä on, mutta kuitenkin olemme aivan erilaisia.
Hyvä kolmikko meillä nyt kasassa!

Sunnuntai meni vielä juosten pää kolmantena jalkana mm. Radio Cityn haastattelussa sekä näytöksissä.

Radio Cityn haastis sunnuntaina.

 

Arvokas ja upea kokemus. Mikään ei olisi myöskään tuntunut näin upealta jos ei meillä olisi ollut upea organisaatio ja tuomaristo.
Sain myös kunnian tutustua upeaan Helena Riihitupaan, joka toimi “missiemonamme”.

Fiilis sunnuntaina!

Upea alku vuodelle 2016, tästä on ihan mieletöntä jatkaa tätä vuotta.

 

/L 🙂

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *