Ystäviä, yksinäisyyden tunnetta ja ihania projekteja

(Otsikkokuvassa ihana Piritta Hirvanen viimeistelee kuvaus meikkiä lauantaina. Kuva: Kai Joronen)

 

Haudi!

Pitkästä aikaa oli viikonloppu, kun ehdin olla kotonakin.
Tuli tarpeeseen vaikka lauantai-ilta olikin hieman kärvistelyä yksinään.

 

Perjantaina oma moodi pääsi hiema laskemaan. Inhottaa kun joku muu voi vaikuttaa niin musertavasti omaan hyvään oloon.. Oli taas kyllä raskasta koittaa repiä itseä takaisin sieltä pohjalta.

Perjantaina oli onneksi tulevien I love me messujen näytöksen vaatesovitus. Törmäsinkin sen yhteydessä ihmiseen jolla on ollut todella merkitystä elämässäni vuosia sitten ja olen häntä seuraamalla oppinut paljon.

Sovituksen jälkeen näin ihanaa pitkäaikaista ystävääni vuosien tauon jälkeen. Tiedätte sen miten tosi ystävyys säilyy vuosien tauoista huolimatta ja juttu jatkuu siitä mihin on jääty <3. Ai että oli upea ilta.

Oma moodi sitten parani siinä asioiden onnistuessa ja ihanassa seurassa. Olin äärettömän tyytyväinen näytöspukuunkin.

I love me messujen näytösvaatetta..
I love me messujen näytösvaatetta..

 

Lauantaina aloitimme mainoskuvaukset Ideal keittiöille klo 9 meikillä ja hiuksilla. Tiedossa oli tiukka päivä ja useita asukokonaisuuksia ja teemoja. Meillä oli huippu ihana tiimi ja kuvaajana upea Kai Joronen, jonka kanssa olen hieman työskennellyt aikaisemminkin. Oli siis jouhevaa toimintaa.

Kuvaaja Kai Joronen
Työntouhussa Ideal Keittiöt – Kruununhaan tiloissa
Muah: Piritta Hirvanen. Style: Pia Hollo
Style: Pia Hollo, Muah: Piritta Hirvanen. Kuvaaja Kai Joronen yhteiskuvassa kanssani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siitä sitten kotiin ja koirat kainaloon sekä lepäsin jonkin aikaa. Sitten olikin olo, että olisi voinut käydä jossain viinilasillisella tai teellä.

Olo oli hieman ailahtelevainen jo perjantailta, noh kävikin sitten niin ettei seuraa löytynyt ja pieni yksinäisyys iski päälle.
Perjantain olojen siivittämänä jopa itkeskelin hieman yksinäni keittiönpöydän ääressä. Liekkö olo siis purkautui sillä tavoin. Onneksi yksi kaveri laittoi viestin, että heidän seuraansa voisin liittyä ennen kuin menevät elokuvaa katsomaan. Se oli kyllä totaali pelastus illalle.

Join lasillisen skumppaa hyvässä seurassa ja keskustelimme lempiaiheestani eli autoista ja mottoripyöristä. 😀 Menin sitten henry’s pubin kautta kotiin ja hain lohturuuaksi hieman wingsejä – hups.

Sunnuntaiksi oli sovittu kalastusta (kyllä – minulla on outoja ja ei niin naisellisia harrastuksia) ja ilma sattuikin olemaan mitä mainion.
Hiljalleen ajelimme merellä ja välillä pysähdyimme heittelemään kaislikon reunaan. Istuskelin vain kannella lämpimässä syysaurongossa. Mieli lepäsi – tuli todella tarpeeseen!

IMG_8807

Laitoinkin ystävälleni viestin vielä perään miten oli ihan parhautta, oma hyvä olo löytyi jälleen takaisin.
Tänään olin laittamassa hiuksia näytöskuntoon ja perjantaina onkin sitten näytöstreeniä ja ehkä yksi koekuvaus – siitä lisää myöhemmin jos minut valitaan!

 

Muah: Piritta Hirvanen - Style: Pia Hollo
Muah: Piritta Hirvanen – Style: Pia Hollo

Viikonloppuna tosiaan I love me messut sekä muuta ihanaa ohjelmaa josta lisää seuraavassa postauksessa.

Aurinkoisia päiviä, läheisyyttä ja lämpöä kaikille.

 

<3

 

/L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *