Tsekkaus uuteenvuoteen!

Hei ja hyvää uuttavuotta kaikille, hiljaista on ollut blogin puolella itselläni. Aloitin vuoden kipeänä, mutta nyt on jo parempaan päin! Joulu oli ihanaa perheeni luona.  Jouluna sai syötyy niin paljon ja hyvää ruokaa ja suklaata että olon voin tuntee vieläkin! Vuosi alkaakin uusien ruokaohjelmien ja saliohjelmien parissa, päätin vetää 12 vk kestävän ohjelman ja se starttasi heti uudenvuoden jälkeen, jonka tietysti fitnetin nettivalmennus ohjeilla vedän! Maaliskuun lopussa stekkaillaan vähän kuntoa että mitä on saatu aikaseksi.

pikkuveljeni ottaa jo mallia selfien ottamisessa! <3 😀
Ihanaa ku saa vielä tässäkin iässä joulupukin tuomaan lahjat 😀
Kaksoissiskoni Sanni
<3

Uusivuosi oli ihana, kavereiden kanssa vietettiin. Helsingin yöhön oli tarkoitus mennä katsomaan taivaalle hienoja raketteja, mutta ruuhka jätti meidät autoon juhlimaan sitä klo 00:00 tapahtuvaa vuoden vaihtumista! 😀 Mieltä ei se painanut ja kutakuinkin saatiin hyvä ilta aikaseksi! Tietysti tulin taas kipeäksi eli loppu vapaapäivät meni sairastaen.

Suomen talvesta ei ruskeaksi ihoa saa millään, niin mentiin ottaa vuoden kunniaksi hyvät rusketukset!

12449653_10205542345778107_2057500306_o

Hirveesti on kaikkee tapahtunut näiden viikkojen aikana, viikonloppuna olimme ystäviemme kanssa katsomassa Miss Helsinki finaalia jossa olivat  upeat tuttuni Hanna ja Jessica. Molemmat olisi pitänyt voittaa! Onnittelut molemmille! <3

 

Ihana ystäväni ja loistava Pukusuunnittelija Riikka Ikäheimo

Viikot ovat menneet nyt sairastaen, viimeviikolla pystyin aloittamaan treenaamisen ja toivon että vuos tuo paljon tullessaan! Uudenvuoden lupaukseni on, että nyt oikeasti olen kesäkunnossa loppuelämäni! Hyvää vuoden jatkoa jokaiselle!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *