Työjuttuja ja uutta tukkaa

Viime viikkoina olen paahtanut paljon töitä. Hauska, uusi työtehtäväni, jota ei kovin moni ehkä arvaisi, on joulutonttu! Työskentelen viikonloppuisin jouluun asti joulutonttuna hauskuttaen lapsia; tanssin, ilmeilen, hassuttelen, lauleskelen ja nauratan lapsia. Työ on oikeasti superhauskaa ja heittäydyn rooliin ihan kunnolla! Lapsien innostuksen huomaaminen on parasta, kun he oikeasti luulevat meidän olevan oikeita joulutonttuja, he kertovat meille lahjatoiveitaan ja tulevat halailemaan. Niin söpöä! Ihana saada tehdä hyvää, iloistuttaa lapsia pienillä jutuilla ja saada samalla itsekin lisää joulumieltä! Olen perinteisesti kunnon jouluintoilija, rakastan tunnelmoida joulun alla, koristella kotia, kuunnella joululauluja ja leipoa pipareita. Joulukuu on ihanaa aikaa!

Joulutonttuja!
Joulutonttuja!

Meillä on ollut nyt joulukuussa hyvin myös kotipelejä, joissa olen tanssinut. Se fiilis hallilla, parasta! Huikein peli vähään aikaan oli Itsenäisyyspäivän matsi 6.12.2016. Kylmät väreet menivät selkärangassa, kun koko Hartwall Areena nousi laulamaan Maamme-laulua seisaaltaan ja sotaveteraani avasi pelin pudottaen avauskiekon jäähän. Ihan tippa tuli linssiin. Onneksi Jokerit myös voittivat matsin 3-2.

Kuva: Pekka Rautiainen
Kuva: Pekka Rautiainen
Suomiteeman mukaisesti sinivalkoiset mekot päällä.
Suomiteeman mukaisesti sinivalkoiset mekot päällä.

Olen hiusteni suhteen kunnon kameleontti. Kyllästyn hiustyyliini helposti ja haluan kokeilla uusia juttuja jatkuvasti. Tällä kertaa päätin kokeilla otsatukkaa. Onni on kampaaja, jonka käsittelyssä voi olla luottavaisin mielin, ja joka kannustaa sinua koettelemaan rajoja ulkonäön suhteen ja testaamaan uusia tyylejä, kiitos ihana Paula Jantunen / Riina K!

 

Otsatukka!
Otsatukka!

En ole oikein vielä kotiututunut tähän lookiin, otsatukka ja punertava hiusväri tuntuvat hieman vierailta. Joinain päivinä rakastan tätä tyyliä, joinain taas en pidä peilikuvastani yhtään. Mitä mieltä te olette uudesta hiustyylistäni?

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

Pusuja,

Hade

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *