Siellä keijut karkeloi.

Parasta on löytää sellainen poikaystävä, joka tykkää tehdä samoja juttuja, kuin mistä itse pidät. Mielestäni toimivin parisuhde on sellainen, missä kumppanin kanssa voi touhuta kaikenlaista yhdessä ja toisen seurasta todella nauttii, voi pitää hauskaa yhdessä. En jaksaisi pidemmän päälle pelkkää kotona istuskelua, olen sen verran hektinen ja energinen persoona, että tarvitsen elämääni jatkuvasti jotain aktiviteetteja ollakseni tyytyväinen. Tylsistyn helposti, jos elämässäni ei ole tarpeeksi sisältöä.

Asko tuntee minut jo sen verran hyvin, että hän tietää, kuinka metsien rauha ja luonnon lähelle pääseminen tekevät minut onnelliseksi. Nuorempana asuessani maaseudulla liikuin paljonkin metsissä, opettelin tunnistamaan kasveja sekä kiipeilemään puissa. Näitä aktiviteetteja tulee toisinaan ikävä kaupungissa asuessa ja tästä syystä Asko vei minut Nuuksion kansallispuistoon samoilemaan.

Olen jo pidempään halunnut päästä käymään Nuuksiossa, se kun on luonnonsuojelualue ja olen kuullut sen piilottavan sisälleen henkeäsalpaavan kauniita maisemia. Kehut eivät ole olleet turhia, sillä Nuuksio oli kaiken saamansa positiivisen palautteen arvoinen!

Mennään metsään!

Mennään metsään!

Tällaisissa maisemissa liikkuessa tuntuu taianomaiselta, tuntee itsensä lähes keijukaiseksi.

Tällaisissa maisemissa liikkuessa tuntuu taianomaiselta, tuntee itsensä lähes keijukaiseksi.

Metsissä liikkuminen on minulle kuin terapiaa, metsän rauhassa puiden alla samoillessa unohtaa kaiken kiireen, melun ja stressin, hengittää vain syvään ja keskittyy eteenpäin tarpomiseen epätasaisessa maastossa. Metsässä patikointi käy myös hyvästä treenistä, nytkin kävelimme metsäpolkuja pitkin useamman tunnin ajan. Luonnon tarjoama pepputreeni syntyy kiviröykkiöiden yli kiipeilystä, vuorelle kiipeämisestä ja ylämäkeen kävelystä juurakoiden peittämällä metsäpolulla. Kesällä paljon mukavampi treenimuoto kuin perus punttisali!

Erikoisia faktoja Hadesta: Olen pienestä pitäen rakastanut sieniä ja mielestäni ne sopivat lähes jokaiseen ruokaan hyvin, esimerkiksi kaurapuuroon.

Erikoisia faktoja Hadesta: Olen pienestä pitäen rakastanut sieniä ja mielestäni ne sopivat lähes jokaiseen ruokaan hyvin, esimerkiksi kaurapuuroon.

Voin suositella Nuuksion metsäreittejä kaikille, Suomen luonto on niin kaunis, että jokaisen tulisi päästä nauttimaan siitä. Vaikka kesä onkin mahtavaa aikaa, suosikkivuodenaikani on kuitenkin syksy. Rakastan sitä, kun ilmat viilenevät, luonto on täynnä värejä ja puista pudonneet lehdet ratisevat jalkojen alla. Ruska on ihanaa aikaa. Onnekseni myös Askon suosikkivuodenaika on syksy, joten suunnittelimme jo tekevämme kunnon ruskaretken Nuuksioon. Voin siis myöntää jo hieman odottavani kesän loppumista, vaikka tämä ihanaa aikaa onkin.

Kiivettiin vuorelle.

Kiivettiin vuorelle.

Kasvisruokavalion noudattaminen on muuten sujunut meiltä todella hyvin! Ei ole ollut mitään ongelmia olla syömättä punaista lihaa ja kanaa. Olen löytänyt uusia suosikkiravintoloita Helsingistä, esimerkiksi Street Gastrosta saa superhyviä vegesandwicheja ja Just Vege-ravintolasta saa herkullista falafelia. Opettelin myös valmistamaan soijarouheesta ruokaa, ja se oli paljon helpompaa kuin luulin! En ole mikään superkokki ja en jaksa käyttää aikaani keittiössä pyörimiseen, joten tästäkin syystä soijarouheen hyödyntäminen ruoissa toimii meidän taloudessa hyvin. Se kun valmistuu käden käänteessä ja on ainakin omasta mielestäni yksinkertaisempaa valmistaa kuin liharuoat.

Pusuja,

Hade

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *