Not just a pretty face!

Minä tein sen! Valmistuin kolmen ja puolen vuoden uurastuksen jälkeen Haaga-Helian myyntityön koulutusohjelmasta myyntityön tradenomiksi. Ammattikorkeakoulututkinto paketissa, nyt olen ihan virallisesti rautainen myynnin ammattilainen. Tämä jos mikä oli aiheellinen syy juhlaan!

Olin ylpeä itsestäni, sillä pakersin viimeisen puoli vuotta kursseja itsenäisesti kokopäiväisen työni ohessa ja kirjoitin opinnäytetyöni noin kahdessa viikossa kiireellisestä ja stressaavasta elämäntilanteesta huolimatta, kuitenkin saaden arvosanakseni omaa tavoitettani paremman. Olen aina ollut sitä mieltä, että saavutukset ja onnistumiset ovat hyvin pitkälle itsestä kiinni. Siitä, kuinka ahkerasti on valmis tekemään töitä itsensä ja saavutustensa eteen. Siitä, että päättää onnistua ja tekee kaikkensa myös onnistuakseen. Rakastan onnistumisen elämyksiä ja sitä tunnetta, kun voin aidosti olla itsestäni ylpeä. Härkää vaan sarvista ja toimintaa, niin sitä asiat hoituu! Yleisesti toimin tehoikkaimmin ja saavutan parhaita tuloksia paineen alla.

Tuore myyntityön tradenomi!

Tuore myyntityön tradenomi!

Olen aina kapinoinut stereotypioita vastaan ja pyrin omalla esimerkilläni rikkomaan niitä. Vihaan esimerkiksi sellaista ajattelutapaa, että jos on kaunis, ei välttämättä ole järin fiksu. Monet tuntuvat ajattelevan, että kauniit ihmiset pärjäävät elämässään pelkällä ulkonäöllä, elävät jonkun toisen siivellä eivätkä keskity rakentamaan omaa uraansa. Itse olen äärimmäisen urakeskeinen, aloittanut työnteon jo nuorena ja keskittynyt aina opintoihin ja työntekoon. Minulle urallani eteneminen ja oman tietotaitoni kehittäminen on ensiarvoisen tärkeää ja asetankin itselleni aina uusia haasteita, joita pyrin saavuttamaan. Mielestäni oman mukavuusalueen ulkopuolelle astuminen on ainoa keino kehittyä ja saavuttaa elämässään asioita, tästä syystä haastan itseäni jatkuvasti. Vaikka minun valitsemallani alalla koulutusta enemmän painoarvoa annetaan työkokemukselle ja luonteelle, halusin kuitenkin opiskella itselleni ammattikorkeakoulututkinnon ja harkitsen vielä maisteriopintoihin hakeutumista. Se vain on fakta, että jos työhaastattelussa on kaksi muutoin yhtä hyvää hakijaa, mutta vain toisella on paperit ja toisella ei, kyllä se papereilla varustettu hakija saa paikan. Opiskelu kannattaa aina!

Ammattikorkeakoulutodistus kourassa!

Ammattikorkeakoulutodistus kourassa!

Myös ystäväni Mariela valmistui samassa Haaga-Helian valmistujaistilaisuudessa, mutta eri alalta.

Myös ystäväni Mariela valmistui samassa Haaga-Helian valmistujaistilaisuudessa, mutta eri alalta.

Koulullamme järjestettiin valmistujaisjuhlaseremonia, jossa yhteensä 480 oppilasta saivat todistuksensa. Koulun juhlan jälkeen järjestin ystävilleni valmistujaisjuhlat. Tällaisina hetkinä sitä aina muistaa, kuinka siunattu olenkaan, kun olen saanut näin ihania ihmisiä elämääni. Oli ihanaa juhlistaa tärkeää päivääni minulle rakkaiden ihmisten ympäröimänä. En voi edes sanoin kuvailla, kuinka tärkeitä ystäväni ovat minulle. Asun täällä Helsingissä kaukana omasta perheestäni, joten ystävistäni täällä on tullut minulle toinen perhe. Kiitos kaikki rakkaat mukana olleet! <3

Niin kauniita ja ihania tyttöjä!

Niin kauniita ja ihania tyttöjä!

Hankimme Tanjan kanssa ihan tätä päivää varten yhteen mätsäävät mekot!

Hankimme Tanjan kanssa ihan tätä päivää varten yhteen mätsäävät mekot!

Lempivärini on pinkki, ja ystäväni tietävät sen hyvin!

Lempivärini on pinkki, ja ystäväni tietävät sen hyvin!

Siirryimme juhlapaikaltani jatkoille Showroomiin, josta Rosanna oli varannut seurueellemme pöydän ja skumppatarjoilu odotti pöydässä. Kiitos vielä Showroom ja Rosanna tästä! <3

Jatkojuhlat Showroomissa

Jatkojuhlat Showroomissa

Mitä olisi juhlat ilman ilmapalloja?

Mitä olisi juhlat ilman ilmapalloja?

Olen onnellinen, siinä kaikki.

Pusuja,

Hade

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *