Kuka Elina?

Kuka siis olen. Leipätyökseni teen bioanalyytikon töitä Helsingissä, mutta siinä sivussa hoituu pr-keikat ja mallinhommiakin olen tehnyt 16-vuotiaasta. Rakastan liikuntaa kaikissa eri muodoissa ja se tulee varmasti näkymään täällä blogissakin. Matkustelu on minulle myös suuri intohimo! Kuluneen vuoden aikana on tullut reissattua melkein kerran kuukaudessa, tosin aika Espanja-painotteisesti. Rakastan aurinkoa ja auringossa oleilua niin paljon <3. Pidän lisäksi ruuanlaitosta eli ruokavinkkejäkin tulen jakamaan. Yritän tasapainoilla paljon herkuttelun ja terveellisen ruokavalion välillä, sokerihiiri kun olen. 😀 Kaikki minut tuntevat tietävät millaisessa sokerikoukussa olen, eli varmasti aiheeseen liittyvää postausta tulen kirjoittamaan. Onhan se sokeri sellainen myrkky, huh..Siinäpä vähän alkujorinoita.

Oli muuten tosi kiva juttu, että sain mahdollisuuden bloggaamiseen FitNet -sivustolla. Olen aikaisemminkin kirjoitellut blogia, mutta koko homma jäi jotenkin jäihin. Nyt siis uusi yritys.

Tulen siis blogissani kirjoittamaan minulle tärkeistä asioista; liikunnasta, matkustelusta, kauneudesta, muodista ja vähän kaikesta sillä välillä.

Tervetuloa seuraamaan 🙂

IMG_4011

xoxo, Elina

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Kuka Elina?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *