Esittelyssä meikkisarja: FLORMAR

Super hohdokasta perjantaita kaikille <3

Tällä kertaa ajattelin esitellä meikkipussini helmet.

Fitnessmalli -viikonloppuna päivitettiin hieman meidän finalistien meikkivarastoja ja tämän mahdollisti Flormar.

Flormar on maailmalla paljon huomiota herättänyt meikkisarja, jonka myynti ulottuu peräti seitsemään eri maanosaan.

Vihdoin ja viimein meilläkin täällä Suomessa on mahdollisuus nauttia Flormarin korkealaatuisesta ja runsaspigmenttisistä tuotteista!

Flormarin valikoimiin kuuluu tuhansia erilaisia tuotteita, joten valikoima todellakin on laaja!

Kokeiltuani Flormarin meikkejä ensimmäistä kertaa olin niin innoissani ja positiivisesti todella yllättynyt tuotteiden hinta-laatu suhteesta.

Olen aikoinani työskennellyt kosmetiikkaosastolla ja kaikki kalliit kosmetiikkamerkit on testattu läpi ja oikeastaan sitä lempimerkkiä ei ole tullut löydettyä mistään. Merkki, joka voisi täyttää koko meikkipussini sisällön.

No nyt ei tarvitse enään etsiä, nimittäin Flormarista muodostui ehdoton lemppari!

Rakastan runsaspigmenttisiä, hohtosävyjä ja highlighterit ovat kovassa kulutuksessa itselläni. Flormar tarjoaa tämän kaiken minulle ja vielä todella edullisesti.

DOUBLE RADIANCE PRIMER HIGHLIGHTER – hohtoa lisäävä pohjustuvoide! Ihan super <3 Tästä tuli heti lemppari ja primeria en ole ennen edes käyttänyt. Nyt tajuan, mikä merkitys on primerilla meikin pysyvyyden kannalta.

MAT TOUCH FOUNDATION -mattapintainen meikkivoide. Tämä on ensimmäinen meikkivoide, joka on sävyltään juuri minulle sopiva. Rakastan mattameikkivoiteteita ja haluan sen samalla olevan suht peittävä. Tämä meikkivoide lunastaa todellakin kaikki odotukset. Kuitenkin voide tuntuu kevyeltä iholla ja pysyvyys on ihan huippuluokkaa! Lisäksi meikkivoide sisältää E-vitamiinia.

TERRACOTTA POWDER -puuteri ja poskipuna/highlighter! Tässä kaksi tuotetta, jotka eivät toivottavasti koskaan poistu elämästäni! Jokainen puuteri on sävyiltään uniikki.  Antaa videon puhua puolestaan! 😉

PRECIOUS CURL MASCARA – ripsiväri, joka poistaa ikävän pidennyksiä kohtaan! Tämä kyseinen ripsari on maailmalla best seller, eikä suotta. Omat ripseni pitenivät ja taipuivat super paljon! Tätä en vaihda ❤️

RADIANT TOUCH  BRUSH CONCEALER -peite/valokynä tummille silmien alusille. Tulee todella tarpeeseen omalla kohdalla, nimittäin omistan luonnostaan suht tummat silmänaluset. Näillä saa kivasti peitettyä ne.

Ei tarvitse varmaan enään kertoa kuinka onnellinen ollenkaan näistä meikeistä? 😉 Iso kiitos Flormarille joka mahdollisti tämän!

Flormarilla on tällä hetkellä vain yksi myyntipiste  Suomessa ja se sijaitsee Helsingissä kauppakeskus ITIKSESSÄ  . Paikanpäällä sinua vastassa ovat Flormarin omat meikkaajat/maskeeraajat, joten poistut varmasti oikeiden tuotteiden kanssa pisteeltä.  Kuitenkin, jos piste on sinulle liian kaukana niin  onneksi löytyy myös verkkokauppa: www.flormar.fi

Tähän loppuun vielä videoa meikkien metsästysreissulta!

Ps. Kyseessä ihka ensimmäinen omin pikku kätösin editoitu ja kuvattu video, joten pahoittelut laadusta! Onneksi, kuitenkin videolla esiintyvät tuotteet hoitavat sen tarvittavan laatupuolen. 😉

ENJOY!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *