Apua hiustenhoito-ongelmiin

Suhde omiin hiuksiini on aina ollut vähän sellainen viha / rakkaussuhde -tyyppinen keissi.

Omistan tuuhean ja paksun hiuslaadun, joka samalla on kuitenkin kuiva ja karhea, sekä hieman luonnonkihara.  Pienenä unelmoin aina piikkisuorasta tukasta ja vanhempana tein kaikkeni, että saisin tukan pörröisyyden kuriin. Olen vaalentanut hiustani useasti, sekä käyttänyt suoristusrautaa, että hiustenkuivainta viikoittain. Tämä on tietysti näkynyt myös hiuksissani.

Nykypäivänä olen antanut hiuksieni ”rauhoittua” ja yrittänyt käsitellä niitä mahdollisimman vähän. Olen pitkään etsinyt oikeanlaisia tuotteita, joilla elvyttää kärsineitä hiuksiani.

Fitnessmalli -kilpailun yhteydessä, meille on tarjoutunut upea mahdollisuus tehdä yhteistyötä Session Salonin kanssa. Pääsinkin valitsemaan juuri sopivia  hiustenhoitotuotteita omalle hiuslaadulleni.

Tutustuessani Session Salonin toimintaan minua innosti eniten heidän arvomaailmansa. Session Salon panostaa ihan oikeasti siihen, että heillä ei ole eläimillä testattuja tuotteita, eikä lapsityövoimaa ole käytetty heillä myytävien tuotteiden valmistuksessa.

Session Salon jälleenmyy KEVIN.MURPHYn hiustenhoitotuotteita. Kyseiseen brändiin en ole aikaisemmin tutustunut, mutta nimi on minulle kylläkin tuttu. Luettuani tuotteista ja niiden laadusta, olin niin fiiliksissä, että pääsen testaamaan juurikin kyseisiä tuotteita!

Tuotteissa on käytetty luonnonmukaisia ainesosia ja niiden laatuun on todellakin panostettu. Kaikki pakkausmateriaali on kierrätettävää ja tuotteet ovat sulfaatittomia, sekä parabeenittomia . Lisäksi Kevin Murphy -tuotteet on hyväksytty PETA -organisaation listalle.
Kaikki toiminta on ajateltu luonto,ihmiset ja eläimet huomioon ottaen, mikä on mielestäni upeaa!
Lue lisää Kevin.Murphy tuoteperheestä TÄÄLTÄ!

Mitä tuotteita minä valitsin testattavaksi?

Kuva: sessionsalon.fi

 

UN.TANGLED -hiuksiin jätettävä lämpösuojaava ja kosteuttava hoitosuihke.
Käytän suoristusrautaa, sekä hiustenkuivainta säännöllisesti ja minulle on todella tärkeää, että hiuksissani on laadukkaat ja oikeanlaiset tuotteet suojaamassa lämmöltä ja käsittelyltä. Siispä otin testattavaksi tämän. Tuotteen sisältävät ainesosat suojaavat, vahvistavat, sekä korjaavat hiusta.
Tutustu tuotteeseen
tästä.

HYDRATE-ME.MASQUE -korjaava, kostettava ja siloittava tehohoito.
Hiuslaatuni on tosiaan pörröinen ja karhea. Pienikin kosteus tuo heti pörröisyyden pintaan. Tämä tuote on nimenomaan luotu pörröiselle, karhealle ja värjätylle hiukselle. Tuote sisältää runsaasti vitamiineja, sekä kakdumarjaa ja merilevää. Näiden ansiosta tehohoito imeytyy heti ja tuo kosteutta syvälle hiukseen.
Tutustu tuotteeseen tästä.

HYDRATE-ME.RINSE -hoitoaine
Hoitoainetta valittaessa minulle on tärkeää, että se nimeomaan siloittaa ja kosteuttaa hiustani.
Hiuslaatuni on luonnostaa kuiva ja suomen ilmasto myös. Tämä tuote lupaa tehdä myös kaksihaaraisita historiaa, joten hoitoaine kuulostaa juurikin minulle luodulta!
Hoitoaine PYSÄYTTÄÄ hiuksen kuivumisen ja antaa hiukselle terveen, sekä kiiltävän ulkomuodon.
Tutustu tuotteeseen tästä.

HYDRATE-ME.WASH  -Shampoo
Sama juttu, kuin hoitoaineessa. Shampoon pitää kosteuttaa ja siloittaa tukkaa. Tämä shampoo on samaa sarjaa edellämainitun hoitoaineen kanssa ja tuotteen teho voimistuu niitä yhdessä käyttämällä.
Shampoo sisältää silkkiuutetta, joka tekee hiuksesta sileämmän ja sulkee kosteuden hiukseen.
Tutustu tuotteeseen tästä.

SESSION-SPRAY -hiuslakka/hiuskiinne
Hiuslakkaa käytän todella vähän arjessa. Inhoan tahmaisia lakkoja, jotka tekevät hiuksesta kuivan korpun näköiset. Kuitenkin laittautessani kunnolla, kiharran yleensä hiukseni ja silloin minun on pakko käyttää lakkaa säilyttämään kiharan. Tämä tuote lupaa huomaamattoman, mutta vahvan tuoen eikä tahmaa hiusta! Lisäksi lakka sisältää UV- ja lämpösuojan. Super! <3
Tutustu tuotteeseen tästä.

Tuskin maltan odottaa tuotteiden kotiuttamista ja niiden testaamista kotona!
Myös sinullakin on mahdollisuus tilata nämä tuotteet kotiisi -15% alennuksella TÄÄLLÄ.

<3: Yasmin

*Postaus tehty yhteistyössä Session Salonin kanssa.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *