Weekend stuff

Viikonloppuna ei kauheesti tapahtunut mitään, sillä ite painoin vaan duunissa ja salilla. Kauheen monet tuntuu olevan  kaiken lisäks kipeenä. Kävinkin lauantaina vaan moikkaamassa mun frendejä, jotka makoili flunssan kourissa peiton alla. Itte oon onneks harvemmin kipeenä, koska mun luonteeseen ei sovi lööbailla montaa päivää neljän seinän sisällä. Tänään tosin nautin mun vapaapäivästä, kun ei tarvitse mennä tonne lumisateeseen ja julkisen liikenteen kaaoksen keskelle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävikö kukaan katsomassa kaikki LUXin kohteet? Ateneum oli koko viikon kivasti valaistu. Tätä oli ihan mukava katsella duunissa koko viikko ikkunasta!. Mun mielestä kaikkia hienoja rakennuksia pitäis muutenkin valaista enemmän, kun Suomessa on niin pimeää muutenkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inkivääriteestä on tullut mulle uusi tuttavuus (ja rakkaus). Toivottavasti pitää paikkansa myös se, että inkivääritee pitää flunssapöpöt loitolla, sillä mulla ei oo aikaa sairastaa!

PicMonkey Collage

Hirveesti kaikkee kivaa tiedossa ja koko alkuvuosi tullaan varmaan vetämään pelkällä kuutosvaihteella. Pääsen sitten kirjoittamaan niistä teillekin, kun on sen aika! Nyt meen kuumaan suihkuun, syön hyvin ja pistän OC:n pyörimään. Seuraavaan vapaapäivään onkin taas hetki aikaa.

 

xoxo

Facebooktwittermail

16 kommenttia “Weekend stuff

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *