Semifinaalissa nähdään! #Misshelsinki2017

Nyt kun ei vielä malta mennä nukkumaan vaan pakko saada kaikki kuvat eiliseltä heti blogiin, niin voisin muutamalla sanalla kertoa eilisestä Miss Helsinki karsintakilpailusta Summer Heatissa. Samaan syssyyn kisattiin myös Summer Heat Beach Girl tittelistä.

Aamu alkoi melko aikaisin ja meikissä piti olla Vanhalla jo klo 11. Meikattavia tyttöjä oli kuitenkin runsaasti ja päivällä tunnit kului siivillä tutustuessa muihin kisatyttöihin.

miss helsinki 2017

miss helsinki 2017

Meille oli järjestetty omat meikkaajat ja hiustenlaittajat päivää ja iltaa varten! Saatiin myös hyvää ruokaa, jonka jälkeen päästin sovittelemaan näytöksien asuja.

miss helsinki 2017

Iltapäivästä meillä oli muutama muotinäytös Vanhan terassilla. Oli hauskaa, kun ohikulkijat jäivät ihmeissään katsomaan showta ja terassilla säästä nauttivat ihmiset olivat ihan messissä! Tässä vaiheessa päästiin kaikki jo lavalla kävelemisen sekä esiintymisen makuun. Miten siistiä!

Muotinäytösten jälkeen luvassa oli piiiiitkään odottelua reilusti yli puolenyön.Välissä pidettiin yksilöhaastattelut joka oli yksi jännittävimmistä osista. Kaikki tytöt jaksoi tsempata viimeiseen loppushowhun vaikka pitkä päivä painoi jo harteilla. Itse nautin lavalla kuitenkin 110% ja vedin täysillä!

Miss helsinki 2017 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä vielä kuva viime hetkiltä ennen viimeistä näytöstä. Kourallinen kauniita naisia!

misshelsinki2017_1

Loppuvaiheessa lavalla alkoi jo suupielet nykimään, kun koitin hullun lailla hymyillä jännittämättä. Yönäytös meni kuitenkin loppujen lopuksi erittäin hyvin ja nyt on semifinaalipaikka takataskussa. Oon niin positiivisesti yllättynyt kaikista tutuista jotka tuli kattomaan sekä kannustajista! Kiitos vielä teille! <3

Onnellisena lähdin vikalla bussilla takaisin kotiin ja avasin Karl Fazerin suklaapatukan. Saa nähdä, mitä muuta ihanaa kesä tuo tullessaan! 🙂

 

xoxo

Facebooktwittermail

61 kommenttia “Semifinaalissa nähdään! #Misshelsinki2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *