Hyvästi talviturkki – pysyvästi eroon karvoista!

Kaupallinen yhteistyö: Hoitola Seize

Aurinko on paistanut mukavasti viime päivinä ja muistuttanut siitä, että kyllä se kesä tulee taas tänäkin vuonna. Vaikkei Suomen kesässä oo säiden puolesta useimmiten ollut mitään hehkuttamista, mut kyllä mä odotan niitä päiviä kun saa kaivaa kaapin perältä kaikki ne kivat kesätopit ja pikkushortsit!

Josta päästäänkin lyhytlahkeisten shortsien varjopuoleen: miten hitossa omat sääret/kainalot ois yhtä säihkyvät ja sileät niinkuin Gilleten mainoksessa – koko kesän? Varsinaiset hirvitykset  nuo koivet, jotka ovat täynnä punaisia pilkkuja jokapäiväisestä höyläteatterista. Tulehtuneet karvatupet ovat varsinainen kesäsäärien vitsaus!

Sain mahdollisuuden päästä testaamaan Hoitola Seizessa Punavuoressa IPL-karvanpoistoa. Hoitoa on ihan turha jännittää, ainakin Seizessa vastaanotto on tunnelmaltaan aina mukava ja lämmin! Oon kuullut IPL-hoidosta jo aiemmin, mut oon silti käynyt n. 5 viikon välein vaan sokeroinnissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IPL = Intense Pulsed Light- hoidossa ihokarvoihin kohdistetaan valoimpulsseja. Tämä valo kulkeutuu alas ihokarvan juureen,  irroittaen karvan. Valoimpulssi pistää karvajuuren ”nukkumaan”, jolloin karvajuuresta ei enää kasva uutta karvaa. Valoimpulssi kuitenkin toimii vain aktiivitilassa olevaan karvaan, ja koska ihmisellä karvat eivät kasva kaikki samassa vaiheessa – tarvitaan hoitokertoja henkilöstä riippuen 4-10. Näkyviä tuloksia tuli ainakin mulle jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvassa näkyy tuo laite, millä tätä IPL-hoitoa tehdään. Sain karvanpoiston yhteydessä makoilla tuossa hoitopöydällä silmät suojattuna, eikä hoito ole mitenkään epämiellyttävä. Valoimpulssi kyllä tuntuu iholla, mutta se tuntuu vähemmän kuin esimerkiksi sokerointi. Se voi aavistuksen nipistää, mutta ei satu. Mulle IPL-hoito tehtiin sokeroinnin jälkeen, jolloin karvat pysyy muutenkin sit pidempään poissa eikä kasva terävänä takaisin.

Parhaat tulokset saadaan, kun iho on vaaleaa ja karva tummaa. Näin valo löytää parhaiten karvan ja sen juuren. Tämä karvanpoistotekniikka ei siis toimi, jos sinulla on tumma iho ja tummat karvat, tai vaaleat karvat ja vaalea iho.

Päätettiin mun kohdalla keskittyä bikinialueeseen ja kainaloihin, sillä säärissä mun karvat ovat niin hentosia ja vaaleita. Ennen hoitoa tosiaan karvat täytyy ajella/sokeroida pois, jotta valoimpulssi ei vaan keskity käräyttämän itse karvaa, vaan löytää myös sen karvajuuren halutun loppuotuloksen saamiseksi.

PicMonkey Collage

 

Näissä kuvisssa mun yhden hoitokerran tulokset. Vaikkei mun karva ole tummimasta päästä ja on aavistuksen hentoistakin, tuloksia on havaittavissa selkeesti jo yhden kerran jälkeen! Mulle tehtiin myös brassisokeroinnin yhteydessä IPL-valoimpulssihoito nyt kolmatta kertaa – ja voin kertoa, että karvankasvu on vähentynyt huomattavasti! Lisäksi tulehtuneilta karvatupeilta oon säästynyt yhä enemmän kerta kerran jälkeen. Loistavaa mun mielestä!

Hoitola Seizesta saatte -20% IPL-hoidoista, kun mainitsette varauksen yhteydessä mun blogin. Jos aloittaa nyt, voi kesällä olla jo suhteellisen huoleton karvojen suhteen, kun niitä ei kasva ihan joka puolella – vaan ihan vähän siellä sun täällä hentoisena. Hyvästi talviturkki!

Palaan taas myöhemmin kertomaan blogin puolelle lisää mun tuloksista, miten karvankasvu on vähentynyt 🙂

Mukavaa viikonloppua lukijat!

 

Tästä pääset suoraan Hoitola Seizen ajanvaraukseen:

 

xoxo

Facebooktwittermail

29 kommenttia “Hyvästi talviturkki – pysyvästi eroon karvoista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *