Parmaharjun portaat

Käytiin eilen illalla tekemässä taas vaihteeksi porrastreeniä parmaharjulla. Ollaan mun kaverin kanssa innostuttu tekemään noita porrastreenejä paljon sillä ne on tosi tehokkaita ja siinä jos jossain saa sykkeet korkealle. Noi parmaharjun portaat on paljon pidemmät ja jyrkemmät kun kuuvuoren portaat joten kivaa vaihtelua käydä välillä juoksemassa noita. Turun suunnalla asuvat ketkä ovat kyllästyneet ja saaneet tarpeekseen kuuvuoren portaista niin suosittelen ehdottomasti menemään parmaharjulle!
Eilinen treeni oli varamaan hapottavin ja oksettavin pitkään aikaan!

  • Alkuverkaksi juostiin portaat kerran alhaalta ylös, rennolla vauhdilla
  • 10kg painoliivi päälle ja juostiin portaat puoleen väliin asti ja kävely alas. Tämä tehtiin kolme kertaa kävely palautuksella
  • Sitten painoliivi pois, 2kg nilkkapainot tilalle ja sama homma uudestaan. Eli kolme kertaa portaiden puoleen väliin asti juoksu ja kävely palautuksella.
  • Tämän jälkeen juostiin portaat vielä 3 kertaa ylös asti ilman mitään painoja.

Lyhyt mutta raskas ja hapottava treeni. Omalta osalta ainakin voin sanoa että kyseessä oli niin sanotusti ”tyhjennys treeni”.

Kroppa on kyllä aivan loppu tosta eilisestä treenistä. Tänään oli tarkoitus mennä puntille, mutta se taitaa siirtyä seuraavaan päivään ja tänään vaan levätään. Illalla pitäis jaksaa mennä vielä iltavuoroon. Hieman myös sellainen olo että flunssa koittaa tulla mutta pitää varmaan vaan ottaa rauhaksiin ja syödä vitamiineja jotta tulisi vältyttyä tolta flunssalta, sillä nyt ei yhtään huvittais tulla kipeeksi.

Oon hieman miettiny jos alkaisin tekemään meiän treeneistä jotain videopätkiä tai jotain vastaavaa, niin oisko teillä kiinnostusta kattoa niitä?

Facebooktwittermail

10 kommenttia “Parmaharjun portaat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *