Spontaani automatka luokseni

Juttelin yhden miehen kanssa Tinderissä. Hän ei tietenkään asunut Helsingissä ja oli siksi osunut omaan radariini lyhyellä Helsingin reissullaan. Mies asui itse Turun lähistöllä. Jotenkin tuntuu siltä, että aina ne kuumat asuu jossain aivan muualla tai sitten ne on niitä idiootteja, jotka eivät vastaile sulle.

Meillä kuitenkin synkkasi hyvin. Hän kirjoitteli mulle mielellään ja sanoi kyllä tulevansa katsomaan mua. Se ei olisi ongelma, kun autolla liikkuu muutenkin. Kaikki alkoi kuulostamaan hyvältä. Tietenkin liian hyvältä ollakseen totta. Hän oli parin viikon päästä muuttamassa ulkomaille, ainakin toistaiseksi. Eli mahdollisesti myös pysyvästi. No, ei voinut mitään. Hän ei olisi se oikea minulle. Mies halusi kuitenkin tavata. Miksipä ei. Voisimmehan kerran pitää kivaa hyvillä mielin.

Parin päivän jutustelun jälkeen hän yhtenä päivänä kyseli innoissaan olisinko töissä ja kuinka kauan olisin sinä päivänä. Hän heitti minulle, että voisin muuttaa viikoksi hänen luokseen. Menisi loppu Suomessa oleskelun ajasta mukavasti. Kuulostihan se mukavalta. Olin kuitenkin normaalisti töissä, niin se ei nyt aivan onnistunut. Seuraavaksi hän ehdotti, että voisi samana iltana tulla luokseni jos lupaisin samalla hoivata häntä. Ihanan spontaania! Se sopi minulle oikein hyvin. Myöhemmin illalla mulla ei ollut mitään suunnitelmia. Näinpä sovimme, että mies ajelisi illalla luokseni. Hän kävisi sitten seuraavana päivänä hoitamassa matkaan liittyviä asioita sen jälkeen, kun itsekin lähtisin töihin.

Kuva netistä
Kuva netistä

Odotin iltaa jännityksellä, tietenkin. Emmehän olleet koskaan tavanneet ja toinen oli kuitenkin valmis ajamaan luokseni ihan vain mun takia. Onhan se aika kivaa. Mies ilmoitteli itsestään, kun lähti ajelemaan. Oli ihana tietää, ettei hän ollut feidaamassa. Tällä kertaa en ainakaan turhaan kotona odottelisi. Fiksailin vielä aamulla tehtyjä meikkejä ja koitin pukea jotain viehättävää, mutta silti kotoisaa päälle. Eihän sitä voinut kuitenkaan näyttää siltä, että olisi valmis lähtemään hienoon ravintolaan syömään.

Miehellä meni hetki parkkipaikkaa etsiskellessä, mutta hän löysi luokseni. Odotin suuren jännityksen vallassa sitä hetkeä, kun hän olisi oven takanani. Siinä hän pian oli. Hän näytti lähes siltä miltä olin ajatellutkin. Hänen hampaansa vain vähän häiritsivät.. Ei kuitenkaan saanut olla liian nirso tällaisessa yhden illan kestävässä tapaamisessa. Toinenhan kuitenkin ajoi melko pitkän matkan vuokseni eikä kävellyt vain parin korttelin päästä.

Istahdimme sohvalle vierekkäin, tv:n ääreen jutustelemaan mukavia. Tunnelma oli aika rento, olihan tärkeimmät asiat höpisty jo viestien välityksellä. Hän pikkuhiljaa alkoi tulemaan minua lähemmäksi sohvalla ja hivelemään minua varovasti. Pian pussailimme, mikä jatkui vaatteiden riisumiseen ja seksiin sohvalla. Se oli ihanan kiihkeää ja hänellä oli juuri sopivan kokoinen. Sessiomme jälkeen kello alkoi olla jo sen verran paljon, että siirryimme jo sängyn puolelle. Höpisimme vielä sängyssä, entistä rennommissa tunnelmissa ja otimme uusintakierroksen. Unet jäivät hieman lyhyehköiksi, mutta oli se sen arvoista. Sanoimme aamulla taloni edessä heipat. Hän lähti autolleen ja minä kävelemään töihin päin.

Oli kyllä ollut mukavan spontaani ilta rennossa seurassa nautiskellen. Mies oli heittänyt ilmoille ajatuksen, että jos hän olisi fiksuun aikaan lähtöpäivänään lentokentällä, voisin ehkä tulla moikkaamaan häntä. Hänestä olisi niin kiva nähdä uudelleen. Mielelläni tulisin, voisihan siinä vaikka vain kahvit huitaista.

Emme kuitenkaan nähneet uudelleen. Uutta tapaamista ei ehtinyt enää järjestämään ja hän oli arkena keskellä päivää lentokentällä, joten en päässyt häntä töiltäni moikkaamaan. Olin kuitenkin kuulemma aina tervetullut hänen luokseen visiitille maailmalle. Sen kortin voisi ihmeessä pitää avoimena. Eihän sitä koskaan tiedä, jos tulisi pikku reissu tehtyä.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *