Bikinipäivä!

Dietin edetessä olen alkanut pikkuhiljaa miettiä sitä, miltä haluan syksyllä näyttää. Toki minulla on haaveita ja unelmia kroppani suhteen ja haluan kaikinkeinoin pyrkiä noita tavoitteita lähemmäs treeni treeniltä. Lisäksi mietin paljon sitä, millaisen lookin itselleni haluan. Hiukset, värin, bikinit…. Miksi nähdä pelkästään kunnon eteen kauhea vaiva, jos jättää loppusilaukset tekemättä? Vaikka kyseessä onkin fysiikkakilpailu, on siinä mukana ripaus kauneiskilpailua. Kokonaiskuvan on oltava esteettinen.

11113084_10205849981442069_4114897337820476868_n
Kultsan kisojen huoltajalook

Tänä vuonna minulla on ympärillä ensiluokkainen porukka tuota lookkia luomassa. Saan nimittäin tehdä yhteistyötä Sahara beauty & designin kanssa! Saharan Sanna on todella taidokas kisa-asujen tekijä jo vuosien ajalta. Kisabikinien lisäksi Sahara tekee myös rantabikinejä ja muitakin kisa-asuja. Vaikkakin syksyn kisabikinikalenteri Sannalla taitaa jo täynnä, kannattaa pitää asia mielessä jo ensi vuoden kisoja ajatellen- hyvien tekijöiden kalentyerit täyttyvät nopeasti. Vaikkei kisalavat suunnitelmissa olisikaan, kannattaa bikineihin panostaa- nimittäin kesä ja bikinikausi on täällä! Sannalta saa nyt nimittäin mittatilauksesta myös rantabikinejä. Ja mikä olisikaan parempi silaus rantalookille, kuin spessut, kauniit ja itselle täydellisesti istuvat bikinit. Istuvat ja kauniit bikinit toimivat takuuvarmasti fiiliksennostattajana ja itsevarmuuden tuojana ja sen lisäksi hyvällä alaosalla saa muotoiltua kauniisti pakaraa edustavammaksi ja povea pyöreämmäksi!

1897803_522661357854254_1507708331_n
Design rantabikinit

10252147_557071727746550_601828047524817279_n

Kauneudenhoitopuolelta Saharasta saa rusketukset, hiustenpidennykset, kynnet, sokeroinnit, ripset, meikkaukset ja parranajon. Saman katon alta on siis mahdollista saada kaikki, mitä ulkonäkönsä huippuunsavirittämiseen tarvitsee, oli kyse sitten kisavalmisteluista, arkihemmottelusta tai vaikka polttariohjelmasta morsiammelle! Kuinka helppoa arki etenkin kesällä onkaan, kun sokeroinnilla ja esimerkiksi ripsillä saa ulkonäön kokoajan pysymään huoliteltuna. Itse en ainakaan näistä räpsyistä hevillä luopuisi- vähän hemmottelua ja tyttömäisyyttä tähän kiireiseen arkeen 🙂

Mikähän se olisi?
Mikähän se olisi?

Mutta palataanpas itse asian ytimeen, nimittäin omiin bikineihini. Tänään minulla oli nimittäin aika Sannalle bikinien suunnitteluun. Olin käynyt päässäni monet versiot läpi ja keskustellut asioista myös Akin kanssa. Meillä jäi jo viime syksyn kisoista muutama ajatus takataskuun, joita nyt ajateltiin sitten viedä eteenpäin. Bikinien väri on ollut itselleni selvä jo alkuvuodesta, sen sävy on vain hakenut hieman vielä paikkaansa. Tänäänkin pähkäilin kahden eri vaihtoehdon välillä vaikka kuinka kauan, mutta lopulta sain päätöksen tehtyä ja olen päätökseeni todella tyytyväinen. Värin lisäksi sovittelin paria erilaista ylä- ja alaosaa, mittailtiin ja arvioitiin kokoja ja mietittiin hieman koristeluja. Koristelun päätin jättää kuitenkin vielä hieman hautumaan… sillä siinä päätin hylätä alkuperäisen suunnitelmani ja nyt täytyy miettiä plan b. Jokatapauksessa haluan bikineistä näyttävät ja reilusti kimalletta, mutta kuinka värikkäänä se toteutetaan, saa vielä ajatuksena takaraivossa muhia hetken.

unnamed

Nyt vain lisää tätä kroppaa sulattelemaan- viitisentoista viikkoa kisoihin, kerrassaasn hurjaa! Ne tulee ihan pian! Mutta- osaatko sinä kenties arvata minkä väriset syksyn bikinini tulevat olemaan :)?

… ja alla linkki House of Brandonille, josta itsekin juuri pakettia odottelen saapuvaksi. Valikoimiin oli tullut mm. uusia I CAN I WILL – tuotesarjan treenivaateuutuuksia. Kannattaa olla nopea, ne viedään käsistä varmasti. Lisäksi verkkokauppa on täynnä ihania kesävaatteita ja mm. Rayban- aurinkolaseja!

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *