Treenihaaste / 1. HIIT -treeni

 

Edellisessä tekstissä kerroin hieman HIIT -treenistä ja sen vaikutuksista sekä samalla heitin pientä treenihaastetta ilmoille. Tästä siis lähtee treenihaaste käyntiin ja ensimmäisen viikon HIIT tyylinen treeni! Liikkeet tulevat viikko viikolta muuttumaan ja olemaan myös hieman raskaampia. Suosittelen tekemään treenin 1-3x viikossa, joko omana treeninä tai salitreenin päälle loppu silaukseksi. Muista lämmitellä aina huolellisesti, n. 5-10 minuuttia ja tehdä liikkeet täysillä, oman kunnon mukaan.

Treenin voi tehdä aikaa vastaan, jolloin työaika on 30s., vaihto liikkeestä toiseen 0-5 sekunnin vaihto ajalla (tarvittaessa pidä pidempi, max. 15s, tauko). 3 kierrosta ja kierrosten välissä 2min tauko. Aikaa tähän menee n. 15-20min.

Vaihtoehtoisesti tämän voi tehdä myös ilman aikaa, jolloin jokaista liikettä tehdään 10-12, vaihto liikkeestä toiseen ilman taukoa, 3 kierrosta ja kierrosten välissä 2min tauko.

HIIT -treeni

Kyykkyhyppy

Vuorikiipeilijä (10-12/jalka)

Kyykystä hyppy, jalat näpäyttää keskellä yhteen

Lantion kierto lankussa (10-12/puoli)

Hyppy käsien väliin/Puoli burpee

 

 

 

 

Uusi treeni ilmestyy taas maanantaina 12.9. klo 7:00. Kertokaa ihmeessä fiiliksiä ohjelmasta ja tägätkää vaikka Instagramiin, jos laitatte haasteen tiimoilta sinne kuvia taikka videoita. Hyviä treenejä! 🙂

-Miikku

sc/ig:@miiramari 

facebook: Personal trainer Miira-Mari Muukkonen

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *