Treenikuulumisia

Nykyään salilla käynti ja treenaaminen on iso osa minun arkea, mutta vielä pari vuotta sitten en ollut oikeastaan ikinä käynyt salilla. Olen kyllä aina tykännyt liikunnasta ja nuorempana pelasin monta vuotta jalkapalloa ja futsalia. Nuoresta asti olen myös kokeillut kaikki maailman dieetit mitä vaan on olemassa. Millään niistä en kuitenkaan saanut pysyviä tuloksia.

Puolitoista vuotta sitten päätin viimein laittaa minun elämäntavat kuntoon. Aloin treenaamaan salilla minun ihanan ystävän Sannan kanssa. Olin alkuun ihan hukassa ja muistan miettineeni, että tuleekohan tästä mitään. Minun yläkropassa ei ollut yhtään lihasta ja kaikista kevyimmätkin painot tuntuivat ihan älyttömän raskailta. Yllättävän nopeasti kunto alkoi paranemaan ja panoja pystyttiin nostamaan. Salilla käymisestä tuli säännöllistä ja aloin jopa nauttimaan siitä.

IMG_2558

Syksyllä Miss Helsinki kiertueen myötä pääsin treenaamaan mahtavien Fit Diamondsin Jari ja Heidi Sorsan opastuksella. Meillä oli kerran kuussa bootcampit Foreverillä ja niiden yhteydessä in body- mittaus. Sen lisäksi meillä oli mahdollisuus ottaa vielä yksityistunteja Jarin kanssa, joita minulla oli syksyn mittaan säännöllisesti. Itse olen huomannut, että saan treeneistä niin paljon enemmän irti kun vieressä on toinen tsemppaamassa. Jarin vetämistä treeneistä jäi aina mahtava fiilis ja joka kerta motivaatio vain kasvoi lisää. Tärkeää minulle on myös se, että valmentajan kanssa pystyy avoimesti puhumaan kaikesta. Meillä tämä toimi tosi hyvin ja sain tukea koko kisan ajan.

IMG_2564

Nyt on kisat ohi, mutta treenit Jarin kanssa jatkuu edelleen ainakin seuraavat puoli vuotta. Finaali oli minulle yksi tavoite ja sinne treenasin ihan täysillä. Kunto on edistynyt ja tästä on hyvä jatkaa treenaamista. Tavoitteena on ollut saada lisää lihasta ja kiinteyttää. Itse en ihannoi langanlaihaa kroppaa vaan minun unelmien kroppa on urheilullinen ja naisellinen.

Tulen päivittämään tänne kevään mittaan projektin edistymistä. Siitäkin huolimatta, että viime syksynä sain aikamoisen kasan inhottavia kommentteja, kun jaoin kuvia minun muutoksesta. Tuli myös huomattua, että noilla kommentoijilla ei juurikaan koskaan ole mitään mukavaa sanottavaa. Toki sain myös aivan ihania viestejä nuorilta naisilta, jotka olivat inspiroituneet minun kuvista ja kysyivät neuvoa motivaation pitämiseen. Noiden ihanien viestien jälkeen kaikki inhottavatkin kommentit unohtui nopeasti. Tsemppiä kaikille treeneihin!

IMG_2584

Facebooktwittermail

3 kommenttia “Treenikuulumisia

  • Avatar
    29.1.2016 klo 17:37
    Kestolinkki

    Aivan upea muutos! Oon seurannut sua pitkään ja saanu tsemppiä treeneihin. Aloin myös ottamaan kuvia itsestäni niin helpompi seurata muutosta

    Reply
    • Mailis
      30.1.2016 klo 18:17
      Kestolinkki

      Kiitos 🙂 Suosittelen kyllä kuvien ottamista. Niistä olen itse huomannut muutoksen kaikista helpoiten! Tsemppiä! 🙂

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *