Kuvausreissu Raumalla

Moikka! Lähdin kaksi viikkoa sitten lauantaina ajelemaan kohti Raumaa, koska silloin vihdoin koitti pitkään odottamani kuvausviikonloppu yhdessä Pitsimissikilpailun järjestäjien Hans ja Riikka Lehtisen sekä upean pukusuunnittelijan Riikka Ikäheimon kanssa. Sunnuntaina saimme vielä mukaan hallitsevan pitsimissin Ulrika Mäkisen.

 

IMG_4124

 

Lauantai alkoi kuvauksilla, joissa Riikasta I:stä otettiin hänelle promokuvia. Riikan kotisivuille pääset tästä. Riikka on uskomattoman lahjakas itseoppinut pukusuunnittelija, ja hänen tekemänsä iltapuvut ovat mitä kauneimpia ja vertaansa vailla. Sain kunnian meikata ja laittaa Riikan hiukset kuvauksia varten, ja alapuolella on muutama työnäytekuva.

 

meikki2

meikki9

meikki1

IMG_3975

IMG_3973

IMG_3985

 

Illalla kävimme perheen kanssa katsomassa venetsialaisien kunniaksi järjestettäviä ilotulituksia. Ensin ammuttiin raketit Merijakamon puolelta, josta siirryimme parin sadan metrin päähän Poroholman lähelle katsomaan ilotulitukset.

 

IMG_4111

IMG_4016

IMG_4065

IMG_4096

 

Sunnuntaina olikin vuorossa omat kuvaukseni. Aamu alkoi itseruskettavan levityksellä ja meikkauksella, josta lähdin Tukkapajaan, missä loihdittiin kuvauksiin sopiva kampaus. Sarin ja Hannamarin yhteisluomuksesta syntyi rento mohawk tyylinen updo kiharakampaus. Suosittelen lämpimästi käymään Tukkapajan luotettavissa käsissä jos tarvitset päivitystä esimerkiksi hiuksien, ripsien tai kynsien kanssa.

 

kuva2

 

Kampausten valmistumisen jälkeen siirryimme upeaan Rouva Mannerin huoneistohotelli Pikkuriviin kuvauksiin. Kuvasimme muutaman otoksen Hansin kanssa ensin upealla mustalla pitsimekolla, jonka jälkeen puin päälleni vähintään yhtä kauniin punaisen mekon. Punaista mekkoa kuvasimme idyllisessä varastossa. Useimmat alla olevat kuvat ovat Hansin ottamia, ja voin kyllä vain hehkuttaa hänen ammattitaitoista ja luovaa otettaan valokuvaamiseen.

 

kuva1

kuva3

meikki13

Pääsimme myös yhteiskuviin Ulrikan kanssa. Riikka vastasi pukujen istuvuudesta koko kuvausten ajan ja ompeli tarvittaessa lisäkangaspaloja peittämään mm. kriittisiä kohtia. 😀

 

IMG_4136

meikki11

Yläpuolella Riikka suoristaa pukua vanhalla vaatehöyrystimellä, joka ajoi kuitenkin asiansa erinomaisesti.

 

meikki12

 

Kuvauksien aikana ihana Riikka L. huolehti syömisestämme, jonka jälkeen jaksoimme taas jatkaa kuvauksissa loppuun asti.

 

IMG_3980

 

Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli loistava ja onnistunut. Kiitos kaikille mukana olleille rentouttavasta viikonlopusta!

 

Kiitos kun luit! 🙂

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *