Vuorokausi ystäväni kanssa!

Ihana viikonloppu!

Toivottavasti jokaisella oli, Nimittäin käväsin minilomalla Hämeenlinnassa, lähdin lauantaina ja tulin tänään sunnuntaina takasin Helsinkiin! Paras ja rakkain ystäväni asuu siellä ja en ole nähnyt häntä yli vuoteen. Näin yllättäin viimeviikolla päätin että nyt lähden moikkaamaan rakasta ystävääni, oli hirvee ikävä ollut jo niin kauan! Molemmat olemme olleet niin kiireisiä, ettemme ole kerkineet nähdä toisiamme ikuisuuksiin.

Viikko oli töiden kannalta raskas ja kipeys puski takasin ja happee ei meinannut perjantaina saada töissä, huokasin kun illalla pääsin sängyn pohjalle, mutta aamulla olikin jo lähtö Hämeenlinnaan, eiku kamat vaa niskaa ja menoks. Hämeenlinnahan ei hirveen kaukana ole, tunnin matka junalla. Mä en tiiä miks, mut mua jännitti jopa vähän nähdä ystävääni, onko vuoden ”ero” vaikuttanut tai muuttanut ihmistä! Mutta huolet hävis heti kun näin asemalla hänet, meinas itku kuule tulla kun näki rakkaan ystäväni! Ihan kuin ikinä ”erossa” ollutkaan!

Olen kerran ollut hämeenlinnassa, mutta ei kerkinyt yhtään tulla tutuksi, nyt me ehdittiin välimatkan takia kun käveltiin hänen luo, niin nähdä vähän Hämeenlinnaa. Oikein kaunis kaupunki. Aurinkoinen sää ja pikkupakkanen nii vola`! Nautin kaikin siemauksin.

Kävimme shoppailemassa ja syömässä, ostettiin ruuat & viinit illaksi. Mahtava ilta, nautittiin ruuasta ja viinistä, kunnon tyttöjen ilta! <3

 

Tuntuu että mitä vanhemmaksi tulee, sitä mukavuuden halusemmaksi haluaa! ihana villapaita! <3

12562868_10205677248030579_168732191_o

Nyt kesää varten olikin viimeinen viikonloppu kun syön noin vapaasti, viikot olen jo syönyt todella terveellisesti mutta viimeiset 2 viikonloppua ovat olleet herkkujen nauttimista kohtuudella!

Villapaita: TÄÄLTÄ*

Mekko: TÄÄLTÄ*

Viikonlopun tapahtumia pytyi myös seuraamaan

Snapchat; Jennasusannea

Instagram; JennaItaranta

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *