Uleåborg & Duudsonit Activity Park

Ensimmäinen kotiviikonloppu viiteen viikkoon!

Tosi hämmentävää viettää viikonloppua yksin Joensuussa, nimittäin viime viikonloput ovat kuluneet reissaten pitkin Suomea ja viime viikon vietin poikaystäväni luona Torniossa. Muutin tänne Joensuuhun about kuukausi sitten ja en ole päässyt viettämään vielä yhtäkään viikonloppua kotona istuen.
Reissaaminen pidemmän päälle on hyvin uuvuttavaa, etenkin kun on tottunut kulkemaan omien aikataulujeni mukaan omalla autolla. Viime aikoina olen kuitenkin herännyt ajatukseen, että julkisten käyttäminen antaa itselle paljon aikaa mitä voi käyttää hyödyksi (esimerkiksi opiskelemalla!).

Viikko takaperin torstaina suuntasin pitkälle bussimatkalle kohti Oulua, jossa sydänkäpyseni odotti minua. Olin ensimmäistä kertaa Oulussa ja wow, en osannut kuvitella kaupungin olevan niin moderni ja kaunis. Ehdottomasti parasta koko kaupungissa oli meri ja kakkuleivokset…
Päivässä ei varmaan ehdi koko Oulun kauneutta näkemään, mutta ehdittiin moikata Toripoliisia, lillua Edenissä, herkutella ravintoloissa ja istua iltaa hyvässä seurassa. Ehdottomasti haluan käydä uudestaan tuossa kylmän merituulen omaavassa kaupungissa!

img_3357
img_3360
img_2967

Perjantaina heitettiin auto täyteen tavaroita ja suunnattiin iltahämärässä kohti sumuista Torniota. Olin hieman pettynyt ajomatkaan, nimittäin me ei nähty ainuttakaan poroa! Kai nyt Lapissa kuuluisi poroja olla…ja revontulia joka ilta.
img_3361-600x262

Viikko meni nopeasti ja valitettavasti ison osan ajasta jouduin pyhittää opiskelulle. Usein illat oli pyhitetty kaikelle muulle ja kävimme yhtenä päivänä testaamassa Duudsonit Activity Park !
Ennakkoluuloja paikkaa kohtaan oli, koska kuvittelin puiston olevan suunnattu enemmän lapsille. Kyllä siellä viihtyi ja tekemistä riitti myös vanhemmallekkin! Kilpailunhalu, ripaus lapsenmielisyyttä ja urheiluvaatteet ovat kaikki mitään mukaan tarvitsee. Kahden tunnin pomppimisen ja juoksemisen jälkeen on todettava, että ihan urheilusta meni. En ymmärrä miten lapset selviävät elossa kyseisestä paikasta, koska omalta osalta astelin ulos rystyset verillä ja polvet mustelmilla.

img_3362
img_3363
img_3364

Torstaina kotimatkani kohti Joensuuta starttasi aamu kuudelta. Kyseessä oli elämäni pisin bussimatka ever! Vaikka matka sisälsi vain pari hassua vaihtoa ja pienen kävelymatkan kotiin, niin kokonaisuudessa kotimatka Tornio – Joensuu kesti 12h! Aikaisemmin olen kuullut, että poikittainen liikenne Suomessa ei ole kovin kehuttavaa ja voi kyllä, ei olekkaan. Koitin hyödyntää aikaani lukemalla perjantain tenttiin, mutta aivoni ja kroppani oli jäätävässä still tilassa. Vaikka pitkän kaavan kautta matkustaminen on syvältä, niin olen kuitenkin iloinen, että sellainen mahdollisuus löytyy.

Tämän viikonlopun starttasin kevyemmällä salikäynnillä ja pitkillä yöunilla. Luvassa on lisää penkin kuluttamista ja kirjojen pänttäämistä loppuviikoksi.

Mukavaa viikonlopun jatkoa♥

 

♥Alina

ig & sc: aligurme

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *