motivaattori – olla parempi minä

Hola!

Ihana viimeviikon loppuviikko ja viikonloppu takana.

Tänään olenkin rauhoittunut taas kotiin ruokaa tehden.

Meillä oli viime perjantaina Ideal Keittiöiden mallistokuvien toinen ja samalla viimeinen kuvauskerta.
Olin aika väsynyt lyhyiksi jääneiden yöunien sekä työpäivän takia, mutta miedän ihana tiimi ja asenne toivat  virtaa.

Otsikkona minulla onkin aiheena motivaatio ja motivaattori. Teen paljon asioita ja joskus tulee kieltämättä väsy tai turhautiminen, etenkin koska pyrin aina täydellisyyteen asiassa mitä teen.

Paras motivaattorini onkin ajatus: olla parempi itseäni! Jos en ole aikaisemmin tehnyt sitä mitä teen, niin pyrin vain tekemään parhaani ja antamaan kaikkeni, mitään ei voi saada jos ei anna – enkä haluaisi joutua jossittelemaan, että en antanut kaikkeani jos en saavuta tavoitettani.

 

Muah: Piritta Hirvanen Style: Decopia - creative work by Pia Hollo Photo: Kai Joronen
Muah: Piritta Hirvanen
Style: Decopia – creative work by Pia Hollo
Photo: Kai Joronen

Saimme kuvaukset loppuun noin klo 21 aikaan perjantaina. Minulla venähti hieman perjantainakin nukkumaan meno ja lauantaina oli tiedossa pitkä näytöspäivä. Olo oli kyllä todella nuutunut jo illasta ja ahdisti jopa tuleva näytös ja väsymys. Vaikka totaalisen oma moka, kun meni valvomaan!!

Aamulla 07 ylös ja 08 hiukset + meikki.. Olo siinä sitten hieman tasoittuikin. Normaalisti en näin 15-vuoden mallihommien jälkeen jännitä näytöksiä, mutta tämä poikkesikin normaalista, minun tuli nimittäin tanssia omaa musiikkia esittävän artistin kanssa. En ollut tavannut Cinta Hermo – laulajaa aikaisemmin.
Kuuntelin ennen näytöstä Cintan musiikkia ja tapailin askeleita, lajikin oli minulle tuntematon Flamenco… Tapasin Cintan vain viitisen minuuttia ennen sisääntuloamme, hän viritti kitaransa porraskäytävässä sekä avasi äänensä – SE OLI SIINÄ – huomasimme molemmet, että yhteistyö toimii ja niin me mentiin.


Olipahan kokemus, ihanaa tanssia upea äänisen naisen säestämänä! Aivan mieletöntä. Olin todella ylpeä itsestäni näytöksen jälkeen. Saimme lisäksi hyvää palautetta niin se kruunasi onnistuneen olon.

Minä ja Cinta Hermo
Minä ja Cinta Hermo. Puku: Marja Kääriäinen. MUA: Irene Hatanpää. Hair: Sonja Nyman. Jewellery: Studio Pepita. Photo : Lennart Takanen

 

Kävimme ihanan ystäväiseni kanssa syömässä ja muutamalla, olipa rentouttavaa. Puoliltaöin kotiin ja sain nukuttua todella hyvin.
Sunnuntai menikin rentoutuessa ja nähdessä lapsuudenystäviä.

Oli ihana olo aloittaa siis viikko!

 

/L

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *