Hyväntekeväisyysgaala, Pitsimissikilpailu 40 vuotta

Heippa! Sain kunnian osallistua 40 vuotta täyttävän Pitsimissikilpailun puolesta järjestettyyn hyväntekeväisyysgaalaan lauantaina 28.10.2017, ja haluan tässä postauksessa kertoa tapahtuman kulusta kuvien kera. Juhlagaalan järjestivät Riikka ja Hans Lehtinen, jotka järjestävät myös Pitsimissi-kilpailun vuosittain. He yhdessä päättivät, että kun Pitsimissi-kilpailu täyttää 40 vuotta, on aika tempaista hyväntekeväisyystapahtuma. Heinäkuussa valittiin järjestyksessään 40. Pitsimissi, ja nyt syksyllä 2017 syntyi Pitsimissi 40 vuotta -juhlagaala.

 

 

Posellissa lokakuun lopussa vietetyn iltatilaisuuden pääohjelmanumero oli muotinäytös, joka esitteli paikallisten liikkeiden asuja ja Riikka Ikäheimon suunnittelemia pitsi-iltapukuja.

 

 

Entiset Pitsimissi-finalistit esiintyivät muotinäytöksessä, ja me viisi tuoreinta Pitsimissiä saimme kunnian pukea yllemme mielettömän taitavan Riikka Ikäheimon tekemät upeat pitsiset iltapuvut.

 

Ylempi kuva: Jouni Jalonen

 

Tässä kuvassa ovat kaikki Pitsimissit edustettuna vuodesta 2013 vuoteen 2017 asti. Vasemmalta oikealle lukien: Salla Valo (Pitsimissi 2017), Milla Romppanen (Pitsimissi 2013), Jenni Peräinen (Pitsimissi 2015), Ulrika Mäkinen (Pitsimissi 2016) ja Riikka Uusitalo (Pitsimissi 2014). Oli ihanaa nähdä näitä ihania tyttöjä pitkästä aikaa, ja kiitos siitä kuuluu Riikalle ja Hansille, koska jaksoivat järjestää tällaisen mielettömän tapahtuman.

Kauniit lookit meille pitsimisseille sekä näytösmalleille juhlagaalaa varten loihti Tukkapaja. Tässä on vielä muutama kuva illan upeista kampauksista.

Kuva: Jouni Jalonen

Muodin lisäksi tilaisuudessa nautittiin buffetin antimista, musiikista ja sukellettiin raumalaisen missikilpailun historiaan.

 

Ilta oli kokonaisuudessaan erittäin onnistunut ja ikimuistoinen. Kiitän vielä omasta puolestani Riikkaa ja Hansia, kun sain osallistua tähän unohtumattomaan hyväntekeväisyysgaalaan. Suuret kiitokset myös Tukkapajan Rosalle kampauksesesta, Riikka Ikäheimolle upeasta iltapuvusta, Jounille kuvista sekä illan puhujille ja esiintyjille upeista ohjelmanumeroista. Kiitokset kuuluvat myös kaikille tapahtuman mahdollistaneille yhteistyökumppaneille, jotka tekivät omalla panoksellaan illasta astetta paremman. Oli kunnia päästä osalliseksi tällaista tapahtumaa ja tekemään hyvää, ja auttaa niitä, ketkä apua eniten tarvitsevat. Kaikki tapahtuman tuotot ohjattiin Pitsimissi-kisan aikanaan perustaneelle Suomen Punaisen Ristin (SPR) Rauman osastolle. SPR ohjaa tuotot edelleen eniten apua tarvitseville raumalaisille lapsiperheille ja omaishoitajille.

 

Kiitos kun luit! 🙂

 

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Hyväntekeväisyysgaala, Pitsimissikilpailu 40 vuotta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *