asiakaskommentti 30

Olen todella tyytyväinen tuloksiin. Aiemmin pieneksi jääneet vaatteet menevät jo päälle ja vatsa toimii paremmin. Treenit olivat todella mielenkiintoisia ja sopivan haastavia.

asiakaskommentti 29

Takana kaksi kilpailevan yrityksen valmennusta. Treenit tuntui siinä ihan hyviltä ja suht raskailta. MUTTA: Fit with HIIT -treeni on aivan jostain muusta maailmasta, huhhuh!! Kyllä tuntu ensimmäistä kertaa moneen vuoteen todella tehneensä. Ja tämä ruokavalio…. Jokainen ateria tuntui Michelin-ravintolan gourmetannokselta suussa edellisen dietin jäljiltä.

Asiakaskommentti 26

Fit with Diet – aivan loistava! Minulta lähti vajaa 3kg ja on pysynyt siinä / laihtunut lisää, kun olen alkanut syömään paremmin ja enemmän. Tykkäsin dieetistä, vaikka ruokaa olikin aivan hirveä määrä :D Nykyään syön vähän vähemmän, mutta tapa on tosiaan jäänyt päälle.

Asiakaskommentti 24

Olen ostanut jo kaksi eri ohjelmaa: Fit with HIIT ja Miami HIIT ja en voi kun suositella! Molemmat ohjelmat olivat helppoja noudattaa ja erittäin tehokkaita! Näillä kahdella ohjelmalla sain pudotettua painoa 14 kg ja senttejä karisi myös todella paljon. Aioin ehdottomasti vielä jatkaa fitnetin valmennuksia!

Asiakaskommentti 23

Ostin Fit with Diet ohjelman kesällä, koska aikaa eikä terveyttä ollut treenata silloin. Ohjelma oli hyvä ja ensimmäisenä viikkona tippui 2 kiloa. En nähnyt nälkää ja homma toimi hyvin. Pisteitä teille erittäin selkeästi tehdystä ohjelmasta ja ruuat olivat hyviä.

Asiakaskommentti 22

Saliohjelma on ihan super hyvä, tykkään!!! Hiki lentää ja tietää tehneensä. Tuloksiin olen enemmän kuin tyytyväinen!!! Kroppa on kiristynyt silminnähden ja senttejä on hävinnyt sieltä mistä olen toivonutkin.

Asiakaskommentti 21

Helppo ruokavalio entiselle urheilijalle noudattaa. Tässä dieetissä ei ainakaan tule nälkä ja tuntuu muutenkin loogiselta ja terveelliseltä. Voin suositella tätä dieettiä jo nyt!