Eva Adamson Shop

 

Olen Eva Adamson, 21-vuotias näyttelijä ja laulaja. Aloitin näyttelemään työkseni 15-vuotiaana ja olen näytellyt kahdessa suomalaisessa TV-sarjassa, Uusi Päivä ja Salatut Elämät. Laulan päivittäin ja teen musiikkia studiolla, musiikki on minulle todella tärkeää. Toinen minulle tärkeä asia on urheilun harrastaminen, josta on muodostunut minulle elämäntapa. Olen harrastanut mm. tanssia, taitoluistelua, voimistelua, tennistä ja salitreenaamisen aloitin 18-vuotiaana.

Minulle on tärkeää olla hyvässä fyysisessä kunnossa. Kun omassa kehossa on hyvä olla, se huokuu positiivisena energiana ulospäin. Tarkoitukseni on motivoida ja kannustaa ihmisiä elämään terveellisesti ja löytämään se jokaisen OMA täydellinen versio ITSESTÄÄN. Tarkoituksena on saada treenaamisesta elämäntapa, hyvä olo ja voittamaton fiilis, kun katsoo peilistä!

“Your only competition is YOU!”

 

Tuotteet

 

 

 

 


Hyväksymme kaikki yleisimmät kotimaiset verkkomaksut – voit myös maksaa osamaksulla tai laskulla!