Fit for Bikini valmennettava Taru

taru“Täällä on vedetty Fit for Bikini läpi ja nyt on mennyt reilu viikko vapaammin. Oon kyllä jo ihan valmis aloittamaan uudestaan ohjelman mukaan elämisen!

Kuudessa viikossa paino tippui melkein 3kg normaalipainon sisällä ja vyötäröltä lähti 3 cm vaikka se ei koskaan painon pudotessa pienene. JA tissit ei kadonneet vaikka yleensä kaikki ylimääräinen lähtee ensimmäisenä niistä, pirun hyvä ohjelma!

Oon nyt tän jälkeen huomannut, että mun vatsaongelmat katosivat oikeastaan kokonaan ruokaohjelman aikana! Oon epäillyt jotain yliherkkyyksiä, kun mulla on ollut maha todella kipeä monena aamuna/päivänä viikossa yläasteelta lähtien, joskus enemmän ja joskus vähemmän. En oo kuitenkaan saanut sitä yhdistettyä oikein mihinkään. Kuuden viikon aikana ainoastaan ensimmäisellä viikolla sitä vielä oli, mutta sen jälkeen ei mitään vaikka en ottanut edes tuota gluteenitonta ja laktoositonta. Nyt taas kun on syönyt vapaammin (kuitenkin ihan järkevästi, perusterveellistä ruokaa + satunnaista herkuttelua), parina aamuna on ollut yhtä järkyttävä olo kuin ennenkin. Mut pakko myöntää että tää Fit for Bikini ei todellakaan ollut mikään rääkkäyslaihdutusdieetti, kun olo ja energiat oli paremmat kuin normaaliarjessa. Se kertoo aika paljon Lindan pätevyydestä alalle.”

Julkaistu Tarun luvalla