Bloggajaa lähti kokeilemaan Bikini Fitness kisaan – Voittohan sieltä tuli

Bloggajaa lähti kokeilemaan Bikini Fitness kisaan – Voittohan sieltä tuli

Viivi Bäck on Lifestyle-ja liikuntabloggaaja ja neito on tuttu näky myös kauneuskilpailuista. Viiviä puraisi fintness-kärpänen huolella ja lauantaina 23.9. Viivi nähtii upeassa kunnossa SM-karsinnoissa kulttuuri talolla Helsingissä.

Viivi Bäck, voitit Bikini Fitneksen SM karsinnoissa sarjassa alle 172cm. Legendaarinen kysymys miltä nyt tuntuu?

Fiilis on hyvä, mutta paljon löytyy parannettavaakin tulevaisuutta ajatellen. Mihin tässä kohtaa olen tyytyväinen on se, että esiintymisestä ei jäänyt mitään isompaa hampaankoloon. Toki olen tyytyväinen selkääni, jonka olen rakentanut vuodessa.

Monesko kerta oli, kun osallistuit Bikini Fitness -kisoihin ja mihin skaboihin olet osallistunut ja miten menestynyt aiemmin?

Tämä oli debyyttini bikini fitneksessä, tai itseasiassa missään fitness-lajissa tai urheilussa. Muutaman kauneuskilpailun olen käynyt aiempina vuosina, joista tullut sijoituksia – voittokin.

Minkälainen on historiasi bikini fitneksen suhteen?

Vuosi sitten minua pyydettiin erääseen fitness-tiimiin. Olin alkanut ihannoida lihaksikkaampaa vartaloa, mutta ajattelin aina, ettei minusta olisi siihen. Mietinnän jälkeen päätin lähteä kokeilemaan…tai oikeastaan päätin, että minusta on siihen! Vaihdoin tiimiä keväällä, kun silloisen tiimin asiat paljastui jokseenkin sekavanlaisiksi. Nykyinen valmentajani oli oikea valinta juuri minulle ja ollaankin tehty hurjasti työtä kuntoni eteen toukokuusta asti!

Mikä on parasta juuri tässä lajissa?

Lajin vaatima elämäntyyli sopii minulle paremmin kuin hyvin, sillä en koe joutuvani luopumaan asioista sen takia. Terveellinen ruoka on intohimoni ja samalla myös heikkouteni, joten itsekurin opettelu on täydentänyt hyvinvointiani jättämällä ylensyöntitaipumukseni pois päiväjärjestyksestä. Haluan pitää kroppani kuosissa (työnikin takia), joten sen kunnossapito on minulle välttämätöntä. Summasummarum; laji ei muuttanut elämäntapojani millään tavalla, vei sen vain seuraavalle levelille, mitä halusinkin!

Nyt on palkinto kädessä. Mikä on seuraava tavoitteesi?

Voitin siis sarjani SM-karsinnassa, eli seuraava tavoite on parin viikon päästä käytävä SM-kilpailu, sekä voitollani lunastin paikan myös kansainvälisiin kisoihin, Ben Weider Legacy Cup, josta on mahdollisuus voittaa PRO-kortti! Tavoitteeksi voisi siis sanoa Bikini fitness Suomenmestaruus ja Elite PRO-kortti. SM-voitto veisi loppuvuodesta käytäviin MM-kilpailuihin edustamaan suomea, ja PRO-kortti tekisi minusta ammattilaisen fitness urheilussa. Se olisi kyllä kova suoritus, näin ensimmäisen vuoden päätteeksi!

Kenelle suosittelet bikini fitnestä lajina?

Sellaiselle henkilölle, jolla urheilu on isona osana elämää, mutta kaipaa itsensä haastamista – tai, jos omaa kilpailuvietin, mitä ei pääse muulla tavoin toteuttamaan. Jos tuntuu, että lajin harrastaminen uhraa jotain muuta tärkeää elämästä, kannattaa ehkä puntaroida uudelleen.

Kuka on suurin esikuvasi treenimaailmassa?

Ihailen kehonhallintaa, joten ihmiset, jotka tekevät huikeita juttuja esim street workoutissa, saavat minuun WOW-fiiliksiä! En erityisemmin fanita ketään, mutta ihailen esimerkiksi Chris ja Heidi Powellia, jotka tunnetaan Extreme Weight Loss-formaatista.

Koska on seuraava cheat day ja mitä meinaat syödä?

Tänään minulla oli cheat day, jonka vedin omaan tyyliini melko cleanisti. Minulla oli vapaus syödä mitä tahansa loppupäivä, kisojen jälkeen! Söin kyllä oloni tukalaksi, mutta valtaosin hedelmiä, lohta, puhdistamon kookosvettä ja raakasuklaata, sekä luomukookosöljyssä paistettuja perunalastuja (jäivät käyttämättä bäkkäriltä). Mansikoita tietysti, reilu kilo! Seuraavan kerran syön vapaasti Lahden kisojen jälkeen, eli kahden viikon päästä!

Ex-missi voitti fitnessmallikilpailun: ”Täytyy antaa itselleen armoa ja muistaa myös levätä”

Ex-missi voitti fitnessmallikilpailun: ”Täytyy antaa itselleen armoa ja muistaa myös levätä”

Sunnuntaina I Love Me- messujen yhteydessä kruunattiin vuoden Fitnessmalli 2016- kilpailun voittaja, joka on FitNet.fi –bloggaaja Anna Korhonen.

Moni muistaa Annan myös viime vuoden Miss Suomi -kilpailusta.

anna-koo-voitto
Kilpailussa toiseksi sijoittui Henna Kannisto,23, ja kolmanneksi Janina Ahlgren, 19.

Miltä nyt tuntuu kun voitit kilpailun:

Kilpailun voitto tuntuu epätodelliselta. En varmasti sisäistä tätä asiaa vielä pariin viikkoon, mutta voittohan tuntuu aina HYVÄLTÄ! On mahtava tunne saada kiitosta tehdyn kovan työn päätteeksi. Olen todella kiitollinen kaikille tahoille, joiden ansiosta voittoni on mahdollistunut. Mä olen tehnyt tosi kovan työn ja olen myös TODELLA ylpeä voitostani. Koen, että se oli täysin ansaittu.

Oliko kisa raskas?

Raskaus on varmasti hyvin yksilöllistä. Toiset kokevat asiat raskaammin, kuin toiset. Hommaa oli paljon ja kisa oli tänä vuonna tosi pitkä. Semifinaalista on aikaa lähes puoli vuotta, joten olen keskittynyt viimeisen puolen vuoden ajan kisaan täysin. Ajattelen kuitenkin, että kun asiat ovat sellaisia mistä nautit, ei tekeminen ole raskasta. Minä rakastan treenata ja blogin kirjoittaminen on muutenkin intohimoni, joten asiat eivät tuntuneet raskaalta. Tänä vuonnahan arvosteluun kuului tiiviisti myös sosiaalisenmedian parissa työskentely.

Mitä odotat tulevalta fitnessmallivuodelta?

Odotan vuodelta paljon uusia mahdollisuuksia ja haasteita. Uusia tuttavuuksia ja kokemuksia. Koen myös, että voitto itsessään ei anna mitään valmista, vaan odotan tulevalta vuodelta pitkiä päiviä ja valvottuja öitä. Mä olen valmis tekemään paljon töitä, mutta se ei ole koskaan ollut mulle ongelma.

Riittääkö elämässä aikaa muuhunkin kuin fitnekseen?

Fitness on mulle elämäntapa ja urheilu ja liikkuminen tiivis osa elämääni. En koe, että se olisi millään tavalla työlästä, tai hankala aikatauluttaa arkeen. Se on mulle rutiinia. Elämässä riittää hyvin aikaa muullekin. Teen töitä, pidän huolta ihmissuhteistani ja harrastan muutakin kuin liikuntaa. Blogi vie hyvin suuren osan ajan arjestani. En koe mitään tekemääni rasitteena, vaan tällä hetkellä nautin kaikesta mitä saan tehdä. Joskus toki tuntuu että vuorokaudessa on liian vähän tunteja, ja tuolloin täytyy antaa itselleen armoa ja muistaa myös levätä.

Anna Korhosen blogia voit lukea tästä: https://fit-net.fi/blog/annakoo/

annakorhonenvoitto

Täydellisten pakaroiden raamattu – Bikini Bible

Täydellisten pakaroiden raamattu – Bikini Bible

BOOOM!!!

Haluaisitko kontin kuntoon kesäksi?

Uusi fit-net.fi nettivalmennus BOOTY BIBLE julkaistaan lauantaina 9.4. Lataa akkusi ja valmistaudu, sillä treenit alkaa viikonloppuna!

Ensimmäistä kertaa nyt mukana myös kasvisruokavalio!

‪#‎konttikuntoon‬ ‪#‎tiimalasivartalo‬ ‪#‎kesäkroppa‬ ‪#‎fitnetfi‬

fb-promo-BOOTY-BIBLE-TEASER02

Miten toimin dieetin jälkeen?

Miten toimin dieetin jälkeen?

FitNet.fi kehittää nettivalmennuksiaan jatkuvasti. Olemme lisänneet kaikkiin valmennuspaketteihimme nyt ohjeet, miten dieetiltä tullaan turvallisesti ulos.

Dieettiä ja tiukempaa valmennusjaksoa ei tulisi koskaan lopettaa kuin seinään. Jotta keho tottuu pikkuhiljaa uuteen ruoka- ja treenirytmiin, täytyy siirtyminen uusiin tottumuksiin tehdä maltillisesti sekä pikkuhiljaa. Nyt saat nettivalmennuksiemme ohessa myös neuvot selkeät ohjeet, miten toteuttaa se hallitusti!

 

FitNet.fi Filtr treenisoittolistat ovat täällä!

FitNet.fi Filtr treenisoittolistat ovat täällä!

FitNet.fi on nyt yhteistyössä maailman johtavan soittolistabrändi Filtrin kanssa!

Suomessakin jo yli puoli miljoonaa tilaajaa keränneiden soittolistojen joukosta löytyy nyt viralliset FitNet -soittolistat tehostamaan treenejä.

Filtr on globaalisti johtava soittolistabrändi ja myös Suomessa seuratuin & kuunnelluin. Suomessa Filtrin soittolistoilla on jo yli puoli miljoonaa tilaajaa.

Tutustu ja ota uutta tempoa treeneihin:

FBpreview-LindaManuella

FBpreview-Gym

FBpreview-Hiit

 

Tältä 200 kilokaloria näyttää lautasella eri ruokalajeina

Tältä 200 kilokaloria näyttää lautasella eri ruokalajeina

Kuinka paljon kilokaloreita tietyt annokset sisältävät verrattuna muihin. Kokosimme muutamia annosvertailuja, joiden avulla hahmottaa, kuinka paljon energiaa arkipäiväiset ruokalajit pitävät sisällään.

1. Voi vs. Kananmuna
11
2. Ranskalaiset vs. Paprika
10
3. Suklaa vs. Verkkomeloni
9
4. Nallekarkit vs. Kuivatut hedelmät
8
5. Omenapiirakka vs. Viinirypäleet
7
6. Pekoni vs. Avokado
6
7. Maapähkinävoi vs. Kiivi
5
8. Juustohampurilainen vs. Parsakaali
4
9. Mustikkamuffinsi vs. Selleri
3
10. Nacho vs. Omena
2
11. Nakki vs. Keitetty porkkana
1

Kuvat: Imgur

Suuren suosion Instagramissa kerännyt nuori ruotsalaispariskunta treenaa yhdessä

Suuren suosion Instagramissa kerännyt nuori ruotsalaispariskunta treenaa yhdessä

Treenaaminen yksin saattaa olla tylsää ja joskus motivaatio tuleekin toisen osapuolen toimesta. Kun treenaa yhdessä kumppaninsa tai kaverinsa kanssa motivaatiota on helpompi ylläpitää. Toista pystyy kannustamaan ja kaikki liikkeet pystyy varmistamaan niin, että toinen voi tehdä sarjat loppuun asti turvallisin mielin. Yhteinen päämäärä ja tavoite myös yhdistää pariskuntia ja luo vahvan sitoutumisen tunteen sekä salille, että suhteeseen.

Ruotsalaispariskunta on kerännyt Instagramissa suuren suosion treenikuvilla ja videoilla. Pariskunnan yhteiseen intohimoon kuuluu treenaaminen ja terveeliset elämäntavat, joka huokuu näissä kuvissa.

 

Wallander ja Lekland ovat yhdistäneet parisuhteen, treenin ja hauskuuden samaan pakettiin.

 

 

“Mikäli et pysty nostamaan penkistä tyttöystävääsi, olet itse tyttöystävä.”

   

 

Joskus ansaittu loma on myös paikallaan.

 

Seuraa kaksikkoa Instagramissa.

11 simppeliä vinkkiä, joilla saat lisämotivaatiota salille

11 simppeliä vinkkiä, joilla saat lisämotivaatiota salille

Moni aloittaa treenaamisen innostuneena, mutta mitä sitten, kun motivaatio katoaakin yhtäkkiä? Motivaation kinkkinen puoli on se, että aivosi eivät kerro, milloin se loppuu niin kuin maha kertoo, kun on nälkä. Tämän vuoksi motivaation ylläpitämiseen täytyy nähdä myös vaivaa, sillä se ei kumpua tyhjästä. Listasimme muutamia vinkkejä ja ohjeita, joita noudattamalla motivaatiota on helpompi ylläpitää.

1. Pidä päiväkirjaa treeneistäsi ja kehityksestäsi.

Kehityksen eteminen on aluksi helppo muistaa ja huomata, mutta pidemmällä aikavälillä unohtaa, kuinka paljon kehitystä on tullut. Kirjaamalla kaiken ylös, pystyt seuraamaan kehitystäsi tarkasti. Voit myös asettaa tavoitteita, jotka motivoivat entisestään.

2. Hanki salikaveri

Aina ei huvita lähteä salille. Sen vuoksi on hyvä olla innokas ja motivoitunut salikaveri, joka auttaa silloin, kun motivaatio ei ole kaikista korkeimmillaan. Myös treenaaminen muuttuu tehokkaaksi, kun voitte kannustaa toisianne äärirajoille asti.

promo-MIAMIHIIT

3. Musiikki

Kuntosaleilla soi usein musiikkia, mutta on tärkeää, että kyseessä on juuri sinun lempimusiikkisi. Hyvä biisi saa adrenaliinin virtaamaan ja aluksi raskailtakin tuntuvat painot nousevat helposti ilmaan.

4. Aseta itsellesi realisitisia tavoitteita

Tavoitteiden asettaminen on tärkeää jokapäiväisessä elämässä. Myös se on tärkeää, että tavoitteet osaa asettaa itselleen realistisiksi. Ei ole parempaa fiilistä, kun saavutat kauan haaveilemasi tavoitteen ennen deadlinea. On tärkeää kuitenkin muistaa, että tavoitteita tulisi asetettuna lyhyelle ja pitkälle aikavälille, jotta pysyt motivoituneena silloin, kun suurin haave näyttää vielä kaukaiselta.

_DCF8176

5. Lyö kaverisi tai kumppanisi kanssa vetoa

Sopikaa päivämäärä, jolloin tietyn tavoitteen tulee olla saavutettu. Mikäli et pääse tavoitteeseen, maksat seuraavan illallisen tai elokuvan ja sama päinvastoin.

6. Vaihda treeniliikkeitäsi

Joskus saman tekeminen pitkään saattaa olla puuduttavaa ja tylsistyttävää. Vaihtamalla liikkeitä ja kokeilemalla eri urheilumuotoja pysyt motivoituneena ja virkeänä. Liikkeiden vaihtaminen edistää myös lihaskasvua, sillä uudet liikkeet koettelevat aina vähän eri kehonosia.

7. Puhu kannustavasti itsellesi

Kannusta itseäsi ja puhu itsellesi motivoivasti sekä positiivisesti. Mennessäsi salille tiedosta itsellesi, että aiot pistää kaiken likoon ja saavuttaa tavoitteesi.

_DCF6514

8. Puhu ihmisten kanssa, jotka ovat saavuttaneet tavoitteensa

Vinkit ja ohjeet kehittymiseen ovat aina kotiin päin. Jos olet epävarma joistakin asioista, niin kysy itseäsi kokeneemmalta henkilöltä. Kun näkee, että myös muut ovat pystyneet saavuttamaan tavoitteensa, se motivoi ja luo uskoa omaan suoritukseen.

9. Luo mielikuva ja tunne siitä millaista on, kun olet saavuttanut tavoitteesi

Mielesi on vahva työkalu ja sen avulla pystyy saavuttamaan mitä ikinä haluaa. Näe itsesi menestyneenä ja ennen kuin nukahdat unelmoi tilanteesta, jossa saavutat tavoitteesi. Tällöin alitajuntasi tekee töitä, jotta tavoitteesi muuttu todeksi. Muista, että alitajuntasi toimii myös päinvastoin, joten ole tarkkana!

10. Pidä tauko

Pidä tauko, jos tuntuu siltä, että mikään ei mene putkeen. Pienen tauon tai loman jälkeen asiat yleensä näkee uudessa valossa, jonka seurauksena myös motivaatio palautuu. Sanonta: “joskus täytyy mennä kauas nähdäkseen lähelle” pitää jokseenkin paikkansa.

Fitnet.fi

11. Seuraa treeniohjelmaa

Treenaaminen ilman ohjeistusta on vaikeaa, kun ei tiedä tekeekö asiat oikein vai väärin. Ammattilaisten laatimia treeniohjelmia on tänä päivänä lukuisia ja ne sisältävät kaiken oleellisen liikkeistä ruokavalioon. FitNet.fi:n tarjoamat valmennuspaketit ovat oiva valinta kokeneemmalle ja myös aloittelevalle urheilijalle, joka tarvitsee toimintaansa hieman ohjeistusta. Tutustu tai tilaa treenivalmennus tästä linkistä.

Alla olevassa kuvassa yksi Fitnetin treeniohjelmalla onnistuneista henkilöistä.
Processed with MOLDIV

Nainen ei ollut tyytyväinen ulkonäköönsä – Alkoi treenaamaan ja sai aikaan upean muodonmuutoksen 14 viikossa

Nainen ei ollut tyytyväinen ulkonäköönsä – Alkoi treenaamaan ja sai aikaan upean muodonmuutoksen 14 viikossa

Seana ei ollut tyytyväinen ulkonäköönsä, jonka seurauksena hän alkoi treenata käyttäen vastuksena ainoastaan omaa kehoaan. “Freeletics” nimellä tunnettu treenimuoto on tehokas tapa polttaa rasvaa, lisäksi se on myös erittäin edullinen keino, mikäli budjetti ei ole suuri.

Vain kolmessa kuukaudessa Seana pudotti painoaan 15 kiloa ja vyötäröltä lähti 13 senttimetriä. Ennen ja jälkeen kuvissa olisi vaikea sanoa, että kyseessä on sama henkilö.

Fitnetin Fit with bunda tarjoaa hyvän vaihtoehdon niille ihmisille, jotka haluavat treenata kotioloissa. Tarvitset vain bunda-painot ja voit aloittaa treenin oikean ruokavalion, sekä ammattimaisen valmennuksen avulla.