Tone Up with Janni (Janni Hussi)

75.00 

Tone Up With Janni on fitnessmalli Janni Hussin suunnittelema 8-viikon mittainen valmennuspaketti, jolla saavutat elämäsi kunnon ilman kitudieettejä ja kymmeniä viikottaisia treenitunteja. Paketissa yhdistyy terveellinen ja monipuolinen ruokavalio, sekä hyvin suunniteltu treeniohjelma, jossa harjoitukset vaihtuvat valmennuksen puolessa välissä. Tämä yhdistelmä takaa tulokset ja ohjaa sinua kohti terveellistä ja liikunnallista elämäntapaa. Kun haluat kiinteytyä ja muokata vartaloa terveellisesti, on Tone Up With Janni ohjelma juuri sinulle.

Valitse haluamasi ruokavalio ja painoluokkasi (huom! valittua ruokavaliota ja painoluokkaa ei voi vaihtaa kesken valmennuksen – jos olet painoluokan rajoilla, valitse aina korkeampi painoluokka).

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , ,

Kuvaus

Haluatko saavuttaa kauniin ja kiinteän naisellisen vartalon ilman kitudieettejä ja kymmeniä viikottaisia treenitunteja?

Tone Up With Janni verkkovalmennus on 8 viikon mittainen paketti, jossa saat käyttöösi monipuolisen ruokavalion sekä vaihtuvat treeniohjelmat. Ohjelma ohjaa kohti terveellistä ja liikunnallista elämäntapaa ja tekee painonpudotuksesta sekä kiinteytymisestä mielekästä ja sopivan haastavaa. Treeniviikon aikana käydään koko kroppa läpi ja tehdää nopeita intervalleja. Treeniohjelma sisältää 3 salitreeniä, 2 cardiopäivää ja 2 lepopäivää viikossa.

Valittavanasi on 3 erilaista ruokavaliota, joista voit valita omaa painoluokkaasi vastaavan ohjelman. Ruokavalio vaihtoehdot ovat tavallinen, maidoton ja gluteeniton sekä vegaaninen. Tämän lisäksi saat opastusta lisäravinteiden ja vitamiinien käyttöön.

Treeniohjelma vaihtuu puolessa välissä valmennusta, jolloin haastetta lisätään ja lihaksistoon kohdistuvaa ärsykettä vaihdetaan. Saat käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi FitNet.fi jäsenosion selkeän liikepankin ja matkaasi kohti unelmien vartaloa tukee Online Coaching palvelu, jossa FitNetin valmentajat vastaavat kysymyksiisi.

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

 

jasenosio-liikepankki  keskusteluosio

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.

Nappaa tästä myös sopivaa treenimusaa:

FBpreview-Gym