Get Fit, Stay Healthy (Maiju Riskala)

59.00 

Maiju Riskalan luoma 10 viikon mittainen valmennus, jolla muokkaat kehostasi voimakkaan, kestävän sekä urheilullisen. Tämä on täydellinen valmennus sinulle, joka et kaipaa pikadieettejä, vaan haluat näyttää hyvältä, voida hyvin ja oppia löytämään sporttisen elämäntyylin, mitä noudattaa ympäri vuoden.

Kuvaus

Get Fit, Stay Healthy on Maiju Riskalan luoma 10 viikon mittainen valmennus, jolla muokkaat kehostasi voimakkaan, kestävän sekä urheilullisen. Valmennus sisältää juuri tätä treeniohjelmaa tukevan ruokavalion, josta sinulla on valittavana eri vaihtoehtoja sen mukaan, mikä tavoitteesi on. Valmennuksessa korostetaan tasapainoa kaikkien fyysisen hyvinvoinnin osa-alueiden suhteen: treeni, lepo ja ravitsemus. Tämä on täydellinen valmennus sinulle, joka et kaipaa pikadieettejä, vaan haluat näyttää hyvältä, voida hyvin ja oppia löytämään sporttisen elämäntyylin, mitä noudattaa ympäri vuoden. Elämä ei ole pelkkää suorittamista, vaan hyvinvoiva elämäntyyli muodostuu siitä, että teemme itsellemme hyviä valintoja suurimman osan ajasta – kun perusrunko on kunnossa, sattumista ei ole haittaa, päinvastoin, ne voivat olla hyväksi!

Treeniohjelma on 2 + 2 -jakoinen, eli ohjelmassa on kaksi erilaista yläkropan treeniä ja kaksi erilaista alakropan treeniä viikossa. Kahdella erilaisella treenillä varmistetaan riittävästi ärsykkeitä kropalle, jotta kehityskaari voidaan pitää nousujohteisena. Ylipäätään vaihtelevuus pitää mielekkyyden yllä treeneissä Treeniohjelma on rakennettu nousujohteiseksi, ja se muuttuu hieman kymmenen viikon aikana, jotta keho saa tarpeeksi uusia ärsykkeitä. Palauttavat viikot on myös huomioitu ohjelmassa. Toisessa viikon jalkatreeneistä on pakarapainotus, sillä toimivat pakarat ovat avainasemassa

Treeneihin on jo lämmittelyyn ujutettu dynaamisia liikkuvuusliikeitä sekä keskivartalon hallintaa tukevia harjoitteita, joten niitä tulee tehtyä ihan “huomaamatta”. Moni skippaa lämmittelyn kokonaan, vaikka lämmittely on ratkaisevassa asemassa siinä, meneekö treeni perille. Lämmittelyllä ehkäistään myös urheiluvammojen syntymistä sekä muita vaurioita, ja nimensä mukaan lämmitetään kehoa tulevaan harjoitukseen.

Ruokavaliosta sinulla on valittavana kolme erilaista vaihtoehtoa, jotta saat omia tavoitteitasi tukevan ruokavalion. Erityisruokavaliot on otettu huomioon, ja tarvittaessa voit henkilökohtaistaa ruokavaliota vielä enemmän.

Facebookryhmällä luodaan hyvää yhteishenkä valmennuksen osallistujien kesken, jaetaan vinkkejä ja reseptejä, esitetään ja vastaillaan kysymyksiin, sekä viikottaisissa yhteisliveissä kokkaillaan yhdessä, tehdään kehonhuoltoa.

Yhteisstartti 22.2.2021, mutta valmennuksen voi halutessaan aloittaa heti ostettuaan sen. 

  • 2 + 2 -jakoinen treeniohjelma
  • ruokavaliovaihtoehdot, joissa erityisruokavaliot huomioitu
  • yhteinen FB-ryhmä, jonne tulee lisämateriaalia viikoittain
  • liikepankki videoiden muodossa sekä ohjeistusta oikeaan suoritustekniikkaan

Ohjelman tueksi saat myös FitNet.fi jäsenosion selkeän liikepankin, jonka avulla opit treenaamaan oikein. Matkaasi tukee Online Coaching palvelu, jossa FitNetin valmentajat vastaavat kysymyksiisi.

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

jasenosio-liikepankki  keskusteluosio

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.

Nappaa tästä myös sopivaa treenimusaa:

FBpreview-Gym