Fit with Diet (Linda Manuella)

39.00 

Joskus saattaa olla vaikeaa löytää aikaa treenaamiselle. Haluaisitko kuitenkin voida paremmin ja samalla pudottaa painoa? Fit with Diet on ohjelma, jonka avulla pudotat painoasi ilman liikuntaa! Ruokavalio on suurin tekijä kehon hyvinvoinnissa ja painon pudotuksessa, joten laittamalla itsensä ruokaremonttiin on jo ison askeleen lähempänä terveellistä elämäntapaa.

Ohjelma sopii sekä naisille, että miehille.

Asiakkailta kuultua:

Mikä parasta niin säännöllisen syömisen ansiosta ei ees tee mieli mitää herkkuja. Ja muutenkin koko ajan hyvä olo! Ei turvota, ei tuu väsymystä heti kun on syöny kunnon aterian! :) Ah tää on jotain niin parasta!

Fit with Diet – aivan loistava! Minulta lähti vajaa 3kg ja on pysynyt siinä / laihtunut lisää, kun olen alkanut syömään paremmin ja enemmän. Tykkäsin dieetistä, vaikka ruokaa olikin aivan hirveä määrä :D Nykyään syön vähän vähemmän, mutta tapa on tosiaan jäänyt päälle.

Kuvaus

Joskus saattaa olla vaikeaa löytää aikaa treenaamiselle. Haluaisitko kuitenkin voida paremmin ja samalla pudottaa painoa? Fit with Diet on ohjelma, jonka avulla pudotat painoasi ilman liikuntaa! Ohjelma sopii sekä naisille, että miehille.

Painonpudotuksessa suurimmassa roolissa toimii ruokavalio ja olemmekin suunnitelleet ohjelman, jonka avulla pääset tavoitteeseesi pelkästään noudattamalla ravinto-ohjeita. Pudota painoa ja voi paremmin syömällä oikein. Saat myös ohjeet miten jatkaa dieetin jälkeen.

Paketti sisältää helpot ja yksinkertaiset ohjeet 6 viikon dieettiin. Voit valita joko normaalin, tai gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion. Tämän lisäksi saat Fitnet.fi jäsenosiossa tukea FitNetin valmentajilta, jotka vastaavat kysymyksiisi.

Fit with Diet tarjoaa erittäin hyvän pohjan terveelliselle elämäntavalle.

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

jasenosio-liikepankki-hiit  keskusteluosio-diet

Ostoksesi jälkeen voit ladata ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.