Fit for Bikini (Linda Manuella)

45.00 

Fit for Bikini on kuuden viikon pituinen, naisille suunnattu, erittäin tehokas valmennus. Se sisältää Bikini Fitness -tähti ja personal trainer Linda Manuellan suunnitteleman treeniohjelman, sekä monipuolisen ja vaihtelevan ruokaohjelman. Saat käyttöösi myös gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion, jolla on havaittu suuria positiivisia vaikutuksia yleiseen kehon hyvinvointiin.

Asiakkailta kuultua: Fiilis on kuitenkin aivan mahtava, tää ohjelma sopii mulle tosi hyvin! Ennen tätä noudatin toista ohjelmaa ja turhauduin kun 2 kk:ssa ei oikein tapahtunut mitään ja olo oli koko ajan voimaton ja väsynyt. Nyt näitä ohjeita seuratessa on kyllä aivan erilainen fiilis!

Ruokavalio valitaan nykyisen painosi perusteella – Valitse ensin vaihtoehto:

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , ,

Kuvaus

Fit for Bikini soveltuu henkilölle, joka haluaa kehonkoostumustaan muuttamalla kauniin sekä urheilullisen lopputuloksen. Ohjelma tukee rasvanpolton yhteydessä lihaskasvun ylläpitoa ja näin ollen muokkaa kehostasi upean. Fit for Bikini on ensisijaisesti suunnattu naisille – siinä kohdistetaan erityistä huomiota kehon muokkaukseen naiselliseksi ja urheilulliseksi.

Ohjelmia noudattaessa rannan upein bikinikunto on taattu ja lisäksi tunnet itsesi energiseksi sekä hyvinvoivaksi! Ohjelman aikana opit liikkumaan ja syömään oikein, jonka jälkeen onkin helppo jatkaa terveellisillä elämäntavoilla eteenpäin.

Paketti sisältää kaksi eri treeniohjelmaa, sekä näiden tueksi Fitnet.fi jäsenosion selkeän liikepankin, jonka avulla opit treenaamaan oikein. Lisäksi saat 6 viikon ruokavalion, joka muuttuu muutaman viikon välein treeniesi ja edistymisesi mukaan. Voit myös valita gluteenittoman ja maidottoman ruokavalion. Lisäksi matkaasi tukee Online Coaching palvelu, jossa FitNetin valmentajat vastaavat kysymyksiisi.

HUOM: Tiedostojen lataukset ja jäsenosio ovat käytössäsi 3 kuukautta ostopäivästä lähtien.

jasenosio-liikepankki  keskusteluosio

Kaikki ohjelmat sisältävät selkeät ohjeet sekä dieettiäsi tukevia vinkkejä, jonka seurauksena opit ymmärtämään miten ja miksi kaikki tehdään. Saat myös ohjeet miten jatkaa dieetin jälkeen.

Ostoksesi jälkeen voit ladata treeniohjelmasi ja ruokavaliosi. Lisäksi saat ostoksen yhteydessä tekemällesi käyttäjätunnukselle kolmeksi kuukaudeksi käyttöoikeuden jäsenosioon, josta löydät syventäviä ohjeita, videoita, vinkkejä ja keskustelualueen. Keskustelualueella voit kysyä neuvoja personal trainereiltamme.

6 viikon BIKINI-valmennuksen tulos

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa – FitNet.fi onnistujiamme, kuuden viikon Bikini ohjelmalla.

Nappaa tästä myös sopivaa treenimusaa:

FBpreview-Gym

Lisätiedot

Painosi

< 55kg, 55-65kg, 65-75kg, 75-85kg, 85kg <